Giriş Kayıt
Dickon Hinchliffe

Dickon Hinchliffe (56)


Müzisyen, Müzisyen

Dickon Hinchliffe, 09 Temmuz 1967 Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen.

Peaky Blinders (2013), Locke (2013), Gerçeğin Parçaları (2010), Kardeşim İçin (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1967
Doğum Yeri: Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Dickon Hinchcliffe
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 56 Dram Müzik 7.0 32
2023 56 Komedi Müzik 6.9 318
2022 55 Biyografi Müzik 6.6 4,330

Karanlık Kız
2021 54 Dram Müzik 6.7 74,235
2020 53 Belgesel Müzik 7.1 42
2020 Dram Müzik 6.4 7,747
2020 Komedi Müzik 6.2 7,901
2020 53 Komedi Müzik 6.3 10,395
2019 52 Dram Müzik 5.5 1,968
2018 51 Dram Müzik 6.7 4,108

Eve Dönüş
2018 51 Dram Müzik 6.7 24,017
2018 51 Suç Müzik 5.8 3,262

İz Bırakma
2018 51 Dram Müzik 7.1 64,801
2016 49 Komedi Müzik 5.5 3,307

Küçük Adamlar
2016 49 Dram Müzik 6.7 7,786
2016 49 Komedi Müzik
Müzik
5.9 26,312
2015 48 Komedi Müzik
Müzik
6.8 56,190

Tehlikeli Oyun
2014 47 Gerilim Müzik 5.6 11,026
2013 46 Dram Müzik
Müzik
7.1 158,649

Kardeşim İçin
2013 46 Suç Müzik
Müzik
6.7 124,295
2013 Suç Müzik 8.8 636,825
2013 46 Dram Müzik
Müzik
6.1 7,182

Ailem İçin
2012 45 Dram Müzik
Müzik
5.6 7,905
2012 Dram Müzik 7.8 4,977

Gölgede Dans
2012 45 Dram Müzik
Müzik
6.2 12,995
2011 44 Suç Müzik 5.8 25,122

Teksas Ölüm Tarlası
2011 44 Suç Müzik 5.7 21,839

Proje Nim
2011 44 Belgesel Müzik
Müzik
7.4 8,583

Gerçeğin Parçaları
2010 43 Dram Müzik 7.1 149,776
2010 43 Dram Müzik 4.5 8,635
2010 43 Biyografi Müzik 5.9 1,142

Kırmızı Başlık: Lordumuz 1980 Yılında
2009 Suç Müzik 7.1 9,534
2009 42 Komedi Müzik
Müzik
6.4 10,177

Aşka Son Şans
2008 41 Dram Müzik
Müzik
6.6 22,336

Aşk Kurbanları
2007 40 Suç Müzik 6.2 9,715

Hınzır Dadı
2005 38 Komedi Müzik
Müzik
6.8 35,822

Mavinin Kırk Tonu
2005 38 Dram Müzik
Müzik
6.1 1,552

Cuma Gecesi
2002 35 Dram Müzik 6.7 2,127

Her Gün Başka Bir Bela
2001 34 Korku Müzik 5.9 9,199

Nenette ile Boni
1996 29 Dram Müzik 6.9 1,878
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024