Giriş Kayıt
Dickon Hinchliffe

Dickon Hinchliffe (51)


Müzisyen, Müzisyen

Dickon Hinchliffe, 09 Temmuz 1967 Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen.

Peaky Blinders (2013), Gerçeğin Parçaları (2010), Locke (2013), Kardeşim İçin (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1967
Doğum Yeri: Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Dickon Hinchcliffe
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eve Dönüş
2018 51 Dram Müzik 6.7 10,524
2018 51 Suç Müzik 5.7 1,740

İz Bırakma
2018 51 Dram Müzik 7.2 33,931
2018 51 Dram Müzik 6.2 210
2016 49 Komedi Müzik 5.5 2,489

Küçük Adamlar
2016 49 Dram Müzik 6.7 6,088
2016 49 Komedi Müzik
Müzik
5.8 16,725
2015 48 Komedi Müzik
Müzik
6.8 44,362

Tehlikeli Oyun
2014 47 Gerilim Müzik 5.6 8,757
2013 Suç Müzik 8.8 202,667
2013 46 Dram Müzik
Müzik
7.1 120,782

Kardeşim İçin
2013 46 Suç Müzik
Müzik
6.8 99,064
2013 46 Dram Müzik
Müzik
6.2 6,092

Ailem İçin
2012 45 Dram Müzik
Müzik
5.7 6,807
2012 Dram Müzik 7.9 4,455

Gölgede Dans
2012 45 Dram Müzik
Müzik
6.2 11,466
2011 44 Suç Müzik 5.8 22,098

Teksas Ölüm Tarlası
2011 44 Suç Müzik 5.7 17,421

Proje Nim
2011 44 Belgesel Müzik
Müzik
7.4 7,931

Gerçeğin Parçaları
2010 43 Dram Müzik 7.2 127,794
2010 43 Dram Müzik 4.8 7,079
2010 43 Biyografi Müzik 6.0 984

Kırmızı Başlık: Lordumuz 1980 Yılında
2009 Suç Müzik 7.2 7,787
2009 42 Komedi Müzik
Müzik
6.5 9,252

Aşka Son Şans
2008 41 Dram Müzik
Müzik
6.7 19,579

Aşk Kurbanları
2007 40 Suç Müzik 6.3 8,718

Hınzır Dadı
2005 38 Komedi Müzik
Müzik
6.8 31,557

Mavinin Kırk Tonu
2005 38 Dram Müzik
Müzik
6.2 1,362

Cuma Gecesi
2002 35 Dram Müzik 6.8 1,734

Her Gün Başka Bir Bela
2001 34 Korku Müzik 6.0 6,565

Nenette ile Boni
1996 29 Dram Müzik 7.0 1,182
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,661) Black Mirror (1,790) The 100 (1,784) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,687) Swamp Thing (1,638) The Big Bang Theory (1,345) Vikings (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019