Giriş Kayıt
Akiko Hinagata

Akiko Hinagata (40)


Oyuncu

Akiko Hinagata, 27 Ocak 1978 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Shin karate baka ichidai (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ocak 1978
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Kova
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gizem Oyuncu    
2014 36 Gizem Oyuncu 6.3 36
2014 36 Aksiyon Oyuncu 7.1 81
2010 32 Dram Oyuncu 5.6 7
2010 32 Dram Oyuncu 6.9 23
2006 Oyuncu    
2005 Oyuncu    
2004 Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 7.1 15
1995 Korku Oyuncu 6.5 197
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018