Giriş Kayıt
Akiko Hinagata

Akiko Hinagata (40)


Oyuncu

Akiko Hinagata, 27 Ocak 1978 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Shin karate baka ichidai (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ocak 1978
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Kova
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gizem Oyuncu    
2014 36 Gizem Oyuncu 6.3 36
2014 36 Aksiyon Oyuncu 7.0 82
2010 32 Dram Oyuncu 5.6 7
2010 32 Dram Oyuncu 6.9 23
2006 Oyuncu    
2005 Oyuncu    
2004 Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 7.1 15
1995 Korku Oyuncu 6.4 201
Film Altyazıları
Suspiria (5,255) Hunter Killer (4,238) Ashes in the Snow (2,918) First Man (2,629) A Star Is Born (2,493) Der Hauptmann (1,955) Keepers (1,707) Replicas (1,506) Venom (1,455) Bird Box (1,063)
Dizi Altyazıları
True Detective (9,973) Vikings (6,788) The Big Bang Theory (2,390) Black Mirror (1,758) Outlander (1,554) Gotham (1,454) Peaky Blinders (1,079) Nightflyers (1,067) La casa de papel (1,056) Friends (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019