Giriş Kayıt
George Hilsdon

George Hilsdon (75)


Oyuncu

George Hilsdon, 25 Nisan 1907 doğumlu oyuncu.

(1955) Kadın Katilleri (1955), (1965) Korkunç Geceler (1965), (1969) The Madwoman of Chaillot (1969), (1968) Ölüme Doğru (1968) gibi yapımlarla biliniyor.

George Hilsdon, 27 Mayıs 1982 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 25 Nisan 1907
Ölüm Tarihi: 27 Mayıs 1982
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1982 75 Dram Oyuncu 6.3 2,061

Kurtadam Londra'da
1981 74 Korku Oyuncu 7.6 79,485

İgrenç Doktor Phibes
1971 64 Fantastik Oyuncu 7.2 11,920
1971 64 Biyografi Oyuncu 7.6 6,450
1971 64 Dram Oyuncu 7.1 347
1970 63 Dram Oyuncu 6.4 1,686
1969 62 Komedi Oyuncu 6.1 884
1969 62 Suç Oyuncu 5.5 372

Ölüme Doğru
1968 61 Suç Oyuncu 5.8 648
1968 61 Aksiyon Oyuncu 6.0 431

12 Kahraman Haydut
1967 60 Aksiyon Oyuncu 7.8 59,983
1966 59 Komedi Oyuncu 6.1 418

007 James Bond: Yıldırım Harekatı
1965 58 Aksiyon Oyuncu 7.0 93,013

Korkunç Geceler
1965 58 Korku Oyuncu 6.4 2,031
1963 56 Macera Oyuncu 5.9 1,765
1963 56 Komedi Oyuncu 5.7 477
1963 56 Korku Oyuncu 6.1 6,506

007 James Bond: Dr.No
1962 55 Aksiyon Oyuncu 7.3 131,125
1961 54 Suç Oyuncu 7.0 447

Suç Altında
1960 53 Suç Oyuncu 7.0 998
1959 52 Komedi Oyuncu 7.3 3,134
1957 50 Macera Oyuncu 7.2 1,588

Kadın Katilleri
1955 48 Komedi Oyuncu 7.8 23,616
1954 47 Suç Oyuncu 5.9 131
1952 45 Suç Oyuncu 5.8 212
1950 43 Dram Oyuncu 7.0 1,102
Dizi Altyazıları
Vikings (7,590) Supernatural (2,101) Titans (1,834) Outlander (1,607) The Big Bang Theory (1,516) Friends (1,071) The Flash (985) La Casa de Papel (945) Arrow (872) Black Mirror (745)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018