Giriş Kayıt
Anastasia Hille

Anastasia Hille


Oyuncu

Anastasia Hille, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

The Missing (2014), İzbe (2006), Baptiste (2019), The Fear (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Anastasia Hill | Annastasia Hille
Boyu: 1.73 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Oyuncu 7.2 1,936
2018 Dram Oyuncu 7.0 3,192

Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz
2018 Komedi Oyuncu 6.7 60,669
2017 Dram Oyuncu 7.0 1,915
2017 Dram Oyuncu 6.2 15,079

Aşkın Krallığı
2016 Biyografi Oyuncu 6.8 12,252
2016 Aksiyon Oyuncu 5.8 6,645
2016 Dram Oyuncu 7.0 3,572
2016 Dram Oyuncu 6.4 555
2015 Komedi Oyuncu 7.7 6,434
2015 Dram Oyuncu 8.6 1,589
2015 Komedi Oyuncu 7.2 452
2015 Dram Oyuncu 8.0 32,430
2014 Suç Oyuncu 8.2 18,081

Taşkınlar Kulübü
2014 Dram Oyuncu 6.0 19,730
2014 Gerilim Oyuncu 7.2 2,508
2013 Dram Oyuncu 7.9 6,398
2012 Gerilim Oyuncu 7.2 1,016
2012 Gerilim Oyuncu 8.0 9,152
2012 Dram Oyuncu 6.7 301

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Oyuncu 6.1 259,071

Öbür Dünyadan
2011 Korku Oyuncu 6.5 60,245
2010 Dram Oyuncu 7.8 1,331

Çöl Çiçeği
2009 Biyografi Oyuncu 7.4 11,221

İyi İnsan
2008 Dram Oyuncu 6.2 6,458

İzbe
2006 Korku Oyuncu 5.6 12,024
2004 Biyografi Oyuncu 7.6 5,298

Delik
2001 Dram Oyuncu 6.2 42,258
2001 Dram Oyuncu 7.2 243
2000 Dram Oyuncu 6.4 378
2000 Oyuncu 6.9 69
1999 Biyografi Oyuncu 7.1 5,428
1999 Dram Oyuncu 6.3 1,160

Timsah Gözyaşları
1998 Suç Oyuncu 6.3 5,445
1997 Suç Oyuncu 7.9 204
1997 Suç Oyuncu 7.6 610
1996 Suç Oyuncu 7.8 4,631
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,155) Black Mirror (1,754) Swamp Thing (1,709) The Big Bang Theory (1,705) Shingeki no kyojin (1,598) The 100 (1,585) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,304) Vikings (1,285)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019