Giriş Kayıt
Ronan Hill

Ronan Hill


Sesler

Ronan Hill, sesler.

Taht Oyunları (2011), Açlık (2008), Şeytanın Köleleri (2006), Killing Bono (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sesler 7.5 1,010

Aşk ve Tutku
2014 Dram Sesler 5.5 4,557

Yüksek Risk
2013 Dram Sesler 7.4 39,106
2013 Suç Sesler 8.2 64,153
2013 Dram Sesler 7.2 145
2012 Dram Sesler 7.7 198

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Sesler 9.5 1,443,827
2011 Komedi Sesler 6.4 5,758
2011 Dram Sesler 7.0 3,697

Kafadar Prensler
2011 Macera Sesler 5.5 92,641
2011 Suç Sesler 6.8 714
2010 Biyografi Sesler 7.8 277
2009 Komedi Sesler 7.0 57
2009 Dram Sesler 6.2 2,630

Cennette Beş Dakika
2009 Suç Sesler 6.7 11,645
2009 Dram Sesler 7.5 1,157

Açlık
2008 Biyografi Sesler 7.6 60,864
2008 Komedi Sesler 4.6 2,528
2007 Dram Sesler 7.1 825

Şeytanın Köleleri
2006 Korku Sesler 6.2 8,621

Yaşam Koşusu
2005 Dram Sesler 6.9 712

Mickybo Ve Ben
2004 Komedi Sesler 7.3 1,809
2000 Kısa Metraj Sesler 7.4 94
1999 Dram Sesler 6.2 708
1998 Gerilim Sesler 6.8 1,890

İşte Babam
1998 Romantik Sesler 7.1 1,595
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (41,479) Supernatural (3,652) Star Trek: Discovery (2,704) The Big Bang Theory (2,042) The Flash (1,751) Vikings (1,293) This Is Us (1,185) Into the Badlands (1,019) Arrow (928) American Gods (897)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019