Giriş Kayıt
Freddie Highmore

Freddie Highmore (27)


Oyuncu, Yapımcı

Alfred Thomas Highmore, 14 Şubat 1992 Camden Town, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı.

Charlie'nin Çikolata Fabrikası (2005), Kalbini Dinle (2007), Bates Motel (2013), İyi Bir Yıl (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alfred Thomas Highmore
Doğum Tarihi: 14 Şubat 1992
Doğum Yeri: Camden Town, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
Boyu: 1.78 m
8.7 (30 Oy)
  • Currently 174.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (31)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı
Oyuncu
8.3 46,060
2017 Komedi Oyuncu 7.1 7,929
2016 24 Dram Oyuncu 6.6 1,089
2016 Dram Oyuncu 5.9 939
2016 24 Komedi Oyuncu 5.9 2,891
2015 23 Gerilim 5.4 3,045

Kahraman Şövalye Justin
2013 21 Animasyon Oyuncu 6.0 5,271
2013 Dram Oyuncu 8.2 87,472

Ev Ödevi
2011 19 Dram Oyuncu 6.6 53,846

Tost
2010 Biyografi Oyuncu 6.6 8,550

İki Dünyanın Savaşı
2010 18 Macera Oyuncu 5.5 7,200
2010 18 Dram Oyuncu 5.8 443

Astroboy
2009 17 Animasyon Oyuncu 6.3 30,708

Arthur: Maltazar'ın İntikamı
2009 17 Animasyon Oyuncu 5.3 7,258
2008 16 Animasyon Oyuncu 2.2 8,305

Spiderwick Günceleri
2008 16 Macera Oyuncu 6.6 81,885

Kalbini Dinle
2007 15 Dram Oyuncu 7.5 99,284

Altın Pusula
2007 15 Macera Oyuncu 6.1 168,135
2007 Fantastik Oyuncu 6.4 384

Arthur ile Minimoylar
2006 14 Macera Oyuncu 6.0 30,487

İyi Bir Yıl
2006 14 Komedi Oyuncu 7.0 82,840

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 13 Macera Oyuncu 6.6 391,639

Düşler Ülkesi
2004 12 Biyografi Oyuncu 7.7 191,261

İki Kardeş
2004 12 Macera Oyuncu 7.1 13,620

Haylaz Kum Perisi
2004 12 Macera Oyuncu 5.6 4,673
2001 Macera Oyuncu 6.9 3,271

Avalon'un Sisleri
2001 9 Dram Oyuncu 7.0 8,060
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019