Giriş Kayıt
Carlos Hidalgo

Carlos Hidalgo


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Carlos Hidalgo, görüntü yönetmeni, kameraman, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

¿Qué Culpa Tiene el Niño? (2016), Cantinflas (2014), İyi Günler Ramon (2013), Real Rob (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Görüntü Yönetmeni    
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.6 4,490
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.5 1,994
2014 Biyografi Görüntü Yönetmeni 6.6 3,544

İyi Günler Ramon
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 7.6 2,573
2012 Biyografi Görüntü Yönetmeni 7.0 166
2008 Dram Görüntü Yönetmeni 8.2 509

Kötü Alışkanlıklar
2007 Dram Kameraman 6.8 954

Paramparça Aşklar Köpekler
2000 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 205,261
1999 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 496
1998 Macera Kameraman 5.9 423
1995 Macera Yapım Yöneticisi 6.2 58

Açık Tehlike
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.9 80,775
1991 Komedi Kameraman 7.2 307
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019