Giriş Kayıt
Derek Hicks

Derek Hicks


Oyuncu

Derek Hicks, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Oyuncu 4.8 217
2008 Dram Oyuncu 5.6 96
2002 Dram Oyuncu 6.7 125
1982 Dram Oyuncu 6.6 543
1978 Komedi Oyuncu 8.3 1,925
Dizi Altyazıları
Origin (4,057) Narcos: Mexico (2,882) The Big Bang Theory (2,139) Titans (2,036) Supernatural (1,878) Doctor Who (1,640) The Last Ship (1,353) Outlander (1,290) The Last Kingdom (1,282) The Flash (1,204)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018