Giriş Kayıt
Derek Hicks

Derek Hicks


Oyuncu

Derek Hicks, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Oyuncu 4.8 225
2008 Dram Oyuncu 5.6 97
2002 Dram Oyuncu 6.6 128
1982 Dram Oyuncu 6.6 547
1978 Komedi Oyuncu 8.3 1,955
1972 Dram Oyuncu 4.9 2,434
1960 Dram Oyuncu 5.7 4,240
Dizi Altyazıları
True Detective (7,283) Vikings (3,684) Shameless (2,599) The Punisher (1,448) The Flash (1,349) Outlander (1,345) Arrow (1,334) The Big Bang Theory (1,276) Supernatural (1,117) Black Mirror (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019