Giriş Kayıt
S. Bryan Hickox

S. Bryan Hickox


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

S. Bryan Hickox, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Macera Yapımcı 4.8 985
2001 Dram Yapımcı 6.1 260
1996 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.6 237
1995 Dram Yapımcı 6.8 248
1994 Fantastik Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.3 618
1994 Aksiyon Çeşitli 5.0 1,417
1993 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.6 514
1991 Suç Yapım Yöneticisi 5.0 331

Mağazadaki Hayalet
1989 Korku Yapım Yöneticisi 4.7 590
1989 Macera Yapım Yöneticisi 5.6 8,379
1987 Dram Yapım Yöneticisi 5.7 8,353
1978 Dram Yapımcı 7.1 41
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018