Giriş Kayıt
James D.R. Hickox

James D.R. Hickox


Editör, Oyuncu, Yönetmen, Editör

James D.R. Hickox, editör, oyuncu, yönetmen, editör.

Peki Ya Bob? (1991), He-man Ve Dünyalar Hakimi (1987), Ölümüne Sevmek (1990), Waxwork (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: James Hickox
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Korku Senarist
Yönetmen
3.1 887
2009 Macera Yönetmen 4.9 193
2009 Korku Yönetmen Asistanı 4.7 921

İçimizdeki Düşman
2005 Aksiyon Oyuncu 3.8 4,335
2002 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
3.5 1,687
1998 Korku Yönetmen
Oyuncu
3.4 223
1995 Korku Yönetmen 4.1 6,033
1993 Suç Editorial Department 5.6 1,479
1993 Fantastik Editör 5.4 4,684
1992 Korku Oyuncu
Editör
5.5 24,081
1992 Komedi Oyuncu
Editorial Department
5.5 3,593

Peki Ya Bob?
1991 Komedi Editorial Department 7.0 56,837

Ölümüne Sevmek
1990 Komedi Editorial Department 6.4 12,231

Düşler Tarlası
1989 Dram Editorial Department 7.5 97,468
1988 Komedi Oyuncu
Editorial Department
6.2 9,310

He-man Ve Dünyalar Hakimi
1987 Aksiyon Editorial Department 5.4 32,629

Küçük Korku Dükkanı
1986 Komedi Çeşitli 7.0 57,143
1984 Biyografi Oyuncu 7.1 4,654
1984 Macera Editorial Department 6.4 16,388
Dizi Altyazıları
Vikings (6,753) Supernatural (2,036) Titans (1,706) Outlander (1,477) The Big Bang Theory (1,313) Friends (1,002) The Flash (931) La Casa de Papel (849) Arrow (823) Black Mirror (698)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018