Giriş Kayıt
James D.R. Hickox

James D.R. Hickox


Editör, Oyuncu, Yönetmen, Editör

James D.R. Hickox, editör, oyuncu, yönetmen, editör.

Peki Ya Bob? (1991), He-man Ve Dünyalar Hakimi (1987), Ölümüne Sevmek (1990), Waxwork (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: James Hickox
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Korku Senarist
Yönetmen
3.0 851
2009 Macera Yönetmen 4.9 191
2009 Korku Yönetmen Asistanı 4.7 872

İçimizdeki Düşman
2005 Aksiyon Oyuncu 3.8 4,293
2002 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
3.4 1,685
1998 Korku Yönetmen
Oyuncu
3.4 223
1995 Korku Yönetmen 4.1 5,981
1993 Suç Editorial Department 5.6 1,470
1993 Fantastik Editör 5.4 4,611
1992 Korku Oyuncu
Editör
5.5 23,758
1992 Komedi Oyuncu
Editorial Department
5.5 3,529

Peki Ya Bob?
1991 Komedi Editorial Department 7.0 56,441

Ölümüne Sevmek
1990 Komedi Editorial Department 6.4 12,145

Düşler Tarlası
1989 Dram Editorial Department 7.5 96,841
1988 Komedi Oyuncu
Editorial Department
6.2 9,196

He-man Ve Dünyalar Hakimi
1987 Aksiyon Editorial Department 5.4 32,328

Küçük Korku Dükkanı
1986 Komedi Çeşitli 7.0 56,595
1984 Biyografi Oyuncu 7.2 4,583
1984 Macera Editorial Department 6.4 16,291
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018