Giriş Kayıt
Barton Heyman

Barton Heyman (59)


Oyuncu

Barton Heyman, 24 Ocak 1937 Washington, District of Columbia, ABD doğumlu oyuncu.

Hadi Jessica’nın Ödünü Patlatalım! (1971), Valdez geliyor (1971), (1973) Şeytan (1973), (1990) Uyanışlar (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Barton Heyman, 15 Mayıs 1996 tarihinde (59 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Ocak 1937
Ölüm Tarihi: 15 Mayıs 1996
Doğum Yeri: Washington, District of Columbia, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Beşik Sallanacak
1999 Dram 6.9 8,470

Günlük
1995 58 Biyografi Oyuncu 7.3 92,756

Ölüm Yolunda
1995 58 Suç Oyuncu 7.5 81,903
1995 58 Komedi Oyuncu 6.7 5,318

İçimizdeki Şeytan
1992 55 Suç Oyuncu 6.0 12,172
1992 55 Dram Oyuncu 6.5 193
1991 54 Aksiyon Oyuncu 5.9 10,617
1991 54 Dram Oyuncu 6.2 94

Şenlik Ateşi
1990 53 Komedi Oyuncu 5.5 19,980

Uyanışlar
1990 53 Biyografi Oyuncu 7.8 110,168
1990 53 Komedi Oyuncu 6.8 17,757
1988 51 Dram Oyuncu 6.0 2,930
1988 Suç Oyuncu 7.3 1,711

Benim Başarım
1987 50 Komedi Oyuncu 6.5 26,481
1987 50 Dram Oyuncu 6.0 743
1986 49 Dram Oyuncu 6.4 77

Devriye
1980 43 Suç Oyuncu 6.4 16,117
1980 43 Biyografi Oyuncu 7.0 128
1978 41 Dram Oyuncu 5.8 42
1975 38 Biyografi Oyuncu 2.9 582

Şeytan
1973 36 Korku Oyuncu 8.0 325,633
1973 Suç Oyuncu 7.1 5,522

Davulları Yavaş Çalın
1973 36 Dram Oyuncu 7.0 4,945
1972 Macera Oyuncu 7.0 735

Valdez geliyor
1971 34 Western Oyuncu 6.9 2,935

Hadi Jessica’nın Ödünü Patlatalım!
1971 34 Korku Oyuncu 6.5 6,108
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019