Giriş Kayıt
Christopher Heyerdahl

Christopher Heyerdahl (55)


Oyuncu

Christopher Heyerdahl, 18 Eylül 1963 British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu.

Sanctuary (2008), Van Helsing (2016), Sessiz Tetikçi (1996), Sanctuary (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Eylül 1963
Doğum Yeri: British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Chris Heyerdahl
Burcu: Başak
Boyu: 1.93 m
10.0 (6 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 55 Komedi Oyuncu 7.1 104
2018 55 Aksiyon Oyuncu 7.2 57,903
2017 Suç Oyuncu 7.6 4,265
2017 Suç Oyuncu 7.3 6,550
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 11,841

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 53 Macera Oyuncu 6.2 5,945

Azınlık Raporu
2015 Aksiyon Oyuncu 5.9 9,050
2015 52 Dram Oyuncu 6.3 360
2015 Dram Oyuncu 6.8 5,161
2014 51 Gerilim Oyuncu 5.8 7,106
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 182,395
2013 50 Komedi Oyuncu 5.5 190

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 49 Macera Oyuncu 5.5 207,520

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 48 Macera Oyuncu 4.9 201,897

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Oyuncu 8.3 43,298

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 46 Macera Oyuncu 4.7 241,787
2009 Aksiyon Oyuncu 7.1 22,282
2009 46 Oyuncu 5.5 520
2008 Suç Oyuncu 7.4 17,267
2008 Dram Oyuncu 7.9 215,840
2007 Aksiyon Oyuncu 5.3 302

Görünmez
2007 44 Suç Oyuncu 6.3 33,032
2007 Aksiyon Oyuncu 4.5 667

Kara Kedi
2007 Korku Oyuncu 6.9 2,055
2007 Suç Oyuncu 7.8 1,267
2005 42 Dram Oyuncu 7.1 183

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 337,917

The Outlander
2005 42 Dram Oyuncu 6.4 349
2004 41 Aksiyon Oyuncu 5.9 151,017

Kedi Kadın
2004 41 Aksiyon Oyuncu 3.3 98,420

Riddick Günlükleri
2004 41 Aksiyon Oyuncu 6.7 200,386

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Oyuncu 8.1 55,108

Son Tünel
2004 41 Suç Oyuncu 6.4 673

Hastanedeki Sır
2004 Dram Oyuncu 6.8 6,625
2003 Dram Oyuncu 7.9 7,192
2002 Macera Oyuncu 7.4 3,720

Hindistan Kaplan Krallığı
2002 39 Belgesel Oyuncu 6.0 183
2001 Macera Oyuncu 7.5 106,237
2001 38 Aksiyon Oyuncu 7.1 405
2001 38 Dram Oyuncu 6.4 760
2000 37 Aksiyon Oyuncu 5.0 97
1997 34 Dram Oyuncu 7.3 1,393
1997 34 Aksiyon Oyuncu 5.1 2,310
1997 34 Dram Oyuncu 7.0 13,358
1997 34 Macera Oyuncu 6.5 714

Sessiz Tetikçi
1996 33 Aksiyon Oyuncu 5.5 3,203

İskoçyalı 3: Ölümsüz Savaşçı
1994 31 Fantastik Oyuncu 4.4 18,155
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018