Giriş Kayıt
Mecki Heussen

Mecki Heussen


Özel Efekt, Makyaj, Görsel Efekt

Mecki Heussen, Özel efekt, makyaj, görsel efekt.

Şeytan'ın Şovalyesi (1995), The Even Stevens Movie (2003), (1990) Yeraltı Canavarı (1990), (1990) Çocuk Oyunu 2 (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Makyaj 3.5 59,019

Ayı Teddy
2012 Komedi Çeşitli 6.9 531,611

Pirana 3DD
2012 Komedi Makyaj 3.7 36,500
2011 Aksiyon Çeşitli 6.1 216,301

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Özel Efekt 6.9 334,798
2003 Komedi Çeşitli 6.3 5,906
2001 Komedi Özel Efekt
Çeşitli
4.7 38,626

İhanet
1997 Macera Özel Efekt 6.9 62,849

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Özel Efekt
Çeşitli
5.5 82,921

Bordello'nun Kanı
1996 Korku Çeşitli 5.3 12,115

Öldüren Büyü
1995 Korku Özel Efekt 6.1 13,131

Şanslı
1995 Dram Çeşitli 6.7 5,971

Şeytan'ın Şovalyesi
1995 Komedi Özel Efekt
Çeşitli
6.7 19,152

Çılgınlığın Ötesinde
1994 Korku Özel Efekt 7.2 52,359

Eyvah Çocuk Büyüdü
1992 Macera Makyaj 4.8 37,031

Çocuk Oyunu 3
1991 Aksiyon Makyaj 5.1 30,978

Çocuk Oyunu 2
1990 Korku Makyaj
Çeşitli
5.8 38,787

Korku Günleri
1990 Komedi Makyaj 6.2 13,184

Yeraltı Canavarı
1990 Komedi Görsel Efekt
Çeşitli
7.2 106,561

Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk
1989 Fantastik Özel Efekt 5.1 35,979
1989 Korku Makyaj 4.9 2,934

Elm Sokağında Kabus 4 : Rüya Ustası
1988 Korku Özel Efekt 5.7 44,026

13. Cuma 7. Bölüm: Yeni Kan
1988 Korku Özel Efekt 5.3 27,497
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019