Giriş Kayıt
Charles Heung

Charles Heung (69)


Yapımcı, Oyuncu

Wah-Keung Heung, 16 Aralık 1948 doğumlu yapımcı, oyuncu.

Kara Maske (1996), Seçim (2005), Zaman Tükeniyor 1 (1999), Gwok chaan Ling Ling Chat (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Wah-Keung Heung
Doğum Tarihi: 16 Aralık 1948
Diğer Bir İsmi: Wa-keung Heung | Wah-Keung Heung | Hsiang Hua-chia
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 68 Aksiyon Yapımcı 4.6 1,643
2016 68 Komedi Oyuncu 2.0 2,973
2009 61 Komedi Yapımcı 5.1 335

Written By
2009 61 Dram Yapımcı
Çeşitli
5.9 327
2009 61 Dram Yapımcı 5.6 100
2008 60 Komedi Yapımcı 5.2 246
2008 60 Aksiyon Yapımcı 3.9 178

İhanet
2008 60 Aksiyon Yapımcı 5.8 910
2008 60 Aksiyon Yapımcı 5.5 106
2007 59 Aksiyon Yapımcı 7.2 6,191
2007 59 Korku Yapımcı 5.7 371
2006 58 Aksiyon Yapımcı 6.6 1,573
2006 58 Dram Çeşitli 5.4 87
2006 58 Dram Çeşitli 5.1 49

Karmic Mahjong
2006 58 Komedi Çeşitli 5.6 92

Seçim 2
2006 58 Suç Yapımcı 7.4 5,024
2006 58 Komedi Çeşitli 5.2 349
2005 57 Komedi Çeşitli 5.4 25
2005 57 Komedi Çeşitli 5.7 354
2005 57 Romantik Çeşitli 5.4 23

Seçim
2005 57 Suç Çeşitli 7.1 8,438
2005 57 Dram Çeşitli 3.8 278

Beyaz Ejder
2004 56 Aksiyon Çeşitli 5.7 1,024
2004 56 Komedi Çeşitli 4.8 105
2004 56 Dram Çeşitli 6.9 1,216
2004 56 Komedi Çeşitli 6.3 224
2004 56 Komedi Yapımcı 5.6 176
2004 56 Komedi Çeşitli 5.8 101
2004 56 Komedi Çeşitli 5.2 275
2003 55 Dram Çeşitli 7.3 875
2003 55 Dram Çeşitli 6.0 230
2003 55 Aksiyon Çeşitli 6.7 2,538
2003 55 Komedi Çeşitli 5.5 255
2003 55 Aksiyon Çeşitli 6.6 570

Why Me, Sweetie?!
2003 55 Komedi Çeşitli 5.0 170
2003 55 Komedi Çeşitli 5.4 340

Kara Maske 2
2002 54 Aksiyon Çeşitli 3.6 1,559
2002 54 Komedi Çeşitli 6.0 406

My Left Eye Sees Ghosts
2002 54 Komedi Çeşitli 6.7 898
2002 54 Komedi Çeşitli 6.7 730
2002 54 Dram Çeşitli 6.6 277

Zaman Tükeniyor 2
2001 53 Suç Çeşitli 5.9 1,099

Zu Savaşçıları
2001 53 Aksiyon Yapımcı 5.3 3,184
2001 53 Komedi Çeşitli 6.6 1,518
2001 53 Aksiyon Çeşitli 6.1 126
2001 53 Çeşitli 7.4 63
2001 53 Komedi Çeşitli 6.2 504
2000 52 Çeşitli 6.8 89
2000 52 Komedi Çeşitli 7.1 445
2000 52 Komedi Çeşitli 6.0 217

Okinawa Rendez Vouz
2000 52 Yapımcı
Çeşitli
6.0 361
2000 52 Romantik Çeşitli 6.8 1,177
2000 52 Aksiyon Yapımcı 5.7 133
2000 52 Aksiyon Çeşitli 6.0 1,483
2000 52 Macera Çeşitli    
1999 51 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
6.1 446
1999 51 Aksiyon Çeşitli 6.1 59

Zaman Tükeniyor 1
1999 51 Aksiyon Çeşitli 7.4 4,821

The Conmen in Vegas
1999 51 Yapımcı 5.6 354
1999 51 Dram Çeşitli 5.6 217
1998 50 Komedi Çeşitli 6.2 460
1998 50 Aksiyon Çeşitli 5.4 493
1998 50 Aksiyon Çeşitli 6.2 4,430
1998 50 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
6.4 367
1998 50 Komedi Çeşitli 5.9 76
1997 49 Gerilim Çeşitli 6.4 543
1997 49 Korku Çeşitli 6.5 270
1997 49 Aksiyon Yapımcı 6.7 682

Bir Zamanlar Çin'de 6
1997 49 Aksiyon Çeşitli 6.4 3,080
1997 49 Fantastik Çeşitli 4.7 261

Kara Maske
1996 48 Aksiyon Çeşitli 6.1 10,166
1996 48 Aksiyon Çeşitli 6.7 602
1996 48 Çeşitli 5.8 163
1996 48 Komedi Çeşitli 7.0 2,967
1996 48 Aksiyon Çeşitli 5.8 1,648
1995 47 Çeşitli 6.4 133

Sixty Million Dollar Man
1995 47 Komedi Çeşitli 6.2 1,871
1995 47 Aksiyon Çeşitli 6.0 293
1995 47 Dram Çeşitli 5.6 172
1995 47 Komedi Yapımcı 6.9 50
1994 46 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.8 2,102
1994 46 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
7.2 4,372
1994 46 Aksiyon Yapımcı 6.0 389
1994 46 Komedi Yapımcı 7.5 2,629
1993 45 Aksiyon Çeşitli 6.4 2,873
1993 45 Komedi Çeşitli 7.6 3,588
1993 45 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
6.8 2,829
1992 44 Dram Yapımcı 5.9 195

Dilenciler Kralı
1992 44 Aksiyon Çeşitli 6.9 2,794
1992 44 Çeşitli 6.0 287
1992 44 Komedi Çeşitli 7.0 1,969
1992 44 Aksiyon Çeşitli 7.2 2,697
1992 44 Komedi Çeşitli 6.7 1,783
1991 43 Oyuncu
Çeşitli
6.7 341
1991 43 Aksiyon Çeşitli 7.0 559
1991 43 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
Çeşitli
6.7 1,657
1991 43 Komedi Yapımcı
Çeşitli
5.5 908
1991 43 Komedi Yapımcı
Çeşitli
7.1 2,838
1990 42 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.9 2,148
1989 41 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.4 3,965
1989 41 Oyuncu 6.9 327
1987 39 Aksiyon Yapımcı 5.8 119
1987 39 Aksiyon Çeşitli 6.3 489
1987 39 Aksiyon Çeşitli 6.6 441
1980 32 Aksiyon Oyuncu 6.0 60
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018