Giriş Kayıt
Joe Hess

Joe Hess (74)


Oyuncu, Dublör

Joe Hess, 21 Şubat 1945 doğumlu oyuncu, dublör.

The Last Sentinel (2007), (1984) Kanun Namına (1984), (1983) Nati con la camicia (1983), (1993) Mr. Nanny (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Şubat 1945
Diğer Bir İsmi: Joseph C. Hess | Joseph Hess | Joseph C. Ness
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kasap
2009 64 Aksiyon Oyuncu 5.6 670
2007 62 Aksiyon Oyuncu 3.8 1,568

Çılgın İkili 2
2003 58 Aksiyon Dublör 6.6 203,878
2001 56 Suç Dublör 6.8 234,074

Aşk Ve Para
1998 53 Komedi Oyuncu 7.0 79,044
1997 52 Aksiyon Oyuncu 5.8 593

Cennet Mahkumları
1996 51 Dram Oyuncu 5.7 4,658
1995 50 Komedi Oyuncu 5.4 4,970

Budala Dedektif
1994 49 Komedi Dublör 6.9 251,189

Güçlülerin Dünyası
1993 48 Aksiyon Dublör 6.7 4,990
1993 48 Gerilim Oyuncu 4.0 227
1993 48 Aksiyon Oyuncu 3.7 8,312
1992 47 Aksiyon Oyuncu 6.2 106,547

Kaptan Ron
1992 47 Macera Dublör 5.7 19,031
1990 45 Suç Dublör
Oyuncu
6.4 7,080

Geri çekilmek yok teslim olmak yok 3 - Kan kardesler
1990 45 Aksiyon Oyuncu 5.3 670

Polis Akademisi 5: Miami Sahili Görevi
1988 43 Komedi Oyuncu
Dublör
4.5 29,623
1985 40 Aksiyon Dublör 5.4 7,658
1985 40 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.3 5,759

Kanun Namına
1984 Aksiyon Oyuncu 7.5 20,252
1984 39 Dram Oyuncu 5.8 1,768
1983 38 Macera Oyuncu 7.2 7,717
Dizi Altyazıları
True Detective (7,515) Vikings (3,716) Shameless (3,523) Gotham (2,413) Shooter (2,047) The Umbrella Academy (1,887) Inside No. 9 (1,853) Doom Patrol (1,494) Star Trek: Discovery (1,449) The Blacklist (1,289)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019