Giriş Kayıt
Louis Herthum

Louis Herthum (62)


Oyuncu, Dublör

Louis Herthum, 05 Temmuz 1956 Baton Rouge, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu, dublör.

Son Ayin (2010), Cinayet Dosyası (1984), DmC: Devil May Cry (2013), Be Afraid (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Temmuz 1956
Doğum Yeri: Baton Rouge, Louisiana, ABD
Diğer Bir İsmi: Louis W. Herthum
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.78 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kadavra
2018 62 Korku Oyuncu 5.2 9,099
2018 62 Biyografi Oyuncu 6.9 369
2018 62 Fantastik Oyuncu 5.7 4,386
2017 61 Korku Oyuncu 4.8 1,589
2017 Komedi Oyuncu 7.4 2,116

Batı Dünyası
2016 Dram Oyuncu 8.8 332,015
2016 60 Suç Oyuncu 6.1 507
2016 60 Dram Oyuncu 5.1 280

Gizli Dosya
2015 59 Biyografi Oyuncu 6.8 16,871
2014 58 Dram Oyuncu 4.4 2,606
2014 Suç Oyuncu 9.0 431,785

Son Ayin Bölüm 2
2013 57 Korku Oyuncu 4.0 15,005
2013 Aksiyon Oyuncu 7.8 1,896
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 25,403
2012 56 Komedi Oyuncu 6.2 392
2011 55 Korku Oyuncu 5.7 5,827
2010 54 Fantastik Oyuncu 2.6 561

Son Ayin
2010 54 Dram Oyuncu 5.6 45,582
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 60,721
2010 54 Aksiyon Oyuncu 3.6 995
2010 Suç Oyuncu 7.2 7,525
2010 54 Aksiyon Oyuncu 4.8 24,719
2010 54 Aksiyon Oyuncu 3.9 2,693

12 Tuzak
2009 53 Aksiyon Oyuncu 5.6 25,670

Sislerin İçinden
2009 53 Suç Oyuncu 6.1 14,974
2009 53 Komedi Oyuncu 5.5 3,238

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 53 Biyografi Oyuncu 6.6 86,762

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 52 Dram Oyuncu 7.8 533,681
2008 Dram Oyuncu 7.9 217,849

Amerikan Menekşesi
2008 52 Dram Oyuncu 7.0 2,271
2008 52 Korku Oyuncu 2.5 537
2008 52 Biyografi Oyuncu 6.9 905

Öldüren Sis
2007 51 Korku Oyuncu 7.2 257,912
2007 51 Biyografi Oyuncu 7.3 397
2007 51 Suç Dublör
Oyuncu
5.9 5,901
2006 50 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.5 1,551
2006 Dram Oyuncu 6.8 359
2002 46 Komedi Oyuncu 6.7 1,546
1999 Suç Dublör
Oyuncu
8.9 930
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,926
1995 Macera Oyuncu 8.2 163

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.0 15,641
1982 26 Komedi Oyuncu 5.8 10,342
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019