Giriş Kayıt
Luis Herrera

Luis Herrera


Oyuncu

Luis Herrera, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Oyuncu 6.0 444
2014 Suç Oyuncu 6.3 784
2008 Komedi Oyuncu 6.7 2,895

Aniden
2002 Komedi Oyuncu 6.4 783
1996 Biyografi Oyuncu 6.6 383
Dizi Altyazıları
True Detective (8,033) Shameless (3,955) Vikings (3,224) Inside No. 9 (2,322) Shooter (1,783) Gotham (1,618) Counterpart (1,432) The Blacklist (1,289) The Umbrella Academy (1,242) Arrow (1,175)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019