Giriş Kayıt
Geoff Heron

Geoff Heron


Görsel Efekt, Özel Efekt

Geoff Heron, görsel efekt, Özel efekt.

Diğer Bir İsmi: Geoffrey Heron
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Özel Efekt 8.0 206,899

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 471,431

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Özel Efekt 7.0 534,434

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Özel Efekt 6.1 190,809

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 393,155

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Özel Efekt 6.4 207,732

Yenilmezler
2012 Aksiyon Özel Efekt 8.1 1,163,985

Büyük Mucize
2012 Biyografi Görsel Efekt 6.5 17,484

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Özel Efekt 5.9 31,699

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 136,924

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 81,874
2010 Dram Özel Efekt 7.8 2,452
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,035,566

Tsunami
2009 Aksiyon Özel Efekt 5.7 3,412

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 318,615

Kartal Göz
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 166,451

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Özel Efekt 6.2 389,887

Aman Tanrım
2007 Komedi Görsel Efekt 5.4 129,879
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 567,051

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 552,944

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 609,130

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 91,692

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 304,198

Kavanoz Kafa
2005 Dram Görsel Efekt 7.0 161,280

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 484,493

Ada
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 287,132

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Görsel Efekt 6.5 385,189

Xxx 2
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 63,359

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Görsel Efekt 6.8 184,071

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Özel Efekt 6.4 144,686

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 188,554

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 957,563

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 238,020

Kor
2003 Aksiyon Özel Efekt 5.5 85,680

Korkusuz
2003 Aksiyon Özel Efekt 5.3 196,684

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 466,717

Aydaki Adam
2002 Komedi Özel Efekt 3.8 22,735

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.6 569,835

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 200,758
2001 Aksiyon Özel Efekt
Görsel Efekt
5.9 270,903
2001 Aksiyon Görsel Efekt
Özel Efekt
6.1 291,646

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Özel Efekt 6.5 648,796

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Görsel Efekt
Özel Efekt
7.3 137,329

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt
Özel Efekt
4.9 143,755

Mumya
1999 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 364,934

Yılan Gözler
1998 Suç Görsel Efekt 6.0 71,163

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Görsel Efekt 8.6 1,097,467

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 150,680

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 250,008

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Görsel Efekt 7.3 472,297

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 342,081

Günışığı
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 61,059

Kopya Cinayetler
1995 Suç Özel Efekt 6.6 49,558

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Özel Efekt 6.7 28,713

Kongo
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 38,978

Uzay Yolu VII: Yeni Nesil
1994 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 69,869
1994 Komedi Özel Efekt 6.1 26,315

Babam ve Ben
1994 Komedi Özel Efekt 4.7 6,917

Müthiş Dadı
1993 Komedi Özel Efekt
Görsel Efekt
7.0 218,382
1993 Fantastik Görsel Efekt 5.1 7,144

Gökyüzünde Ateş
1993 Biyografi Özel Efekt 6.5 19,030

Kanca
1991 Macera Görsel Efekt 6.7 212,511
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019