Giriş Kayıt
Dan Hermansen

Dan Hermansen


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Daniel T. Hermansen, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (2011), Doğaüstü (2005), Deadpool 2 (2018), Godzilla (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Daniel T. Hermansen
Diğer Bir İsmi: Dan Hermanson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.8 363,640

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2017 Macera Sanat Yönetmeni 7.8 45,793

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.1 207,098

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 222,774
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 343,420

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Sanat Yönetmeni 5.8 101,335

Çelik Adam
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 639,411

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.6 469,065

A Takımı
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.8 233,711

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Sanat Yönetmeni 5.9 163,545

Dr. Parnassus
2009 Macera Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
6.8 137,813
2009 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.8 324,912
2008 Dram Sanat Yönetmeni 6.2 13,077

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 236,777

Yeni Yıl Işıkları
2006 Komedi Sanat Yönetmeni 4.9 20,395
2006 Komedi Sanat Yönetmeni 7.9 44,314

Doğaüstü
2005 Dram Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
8.5 347,837

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 294,570

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Sanat Yönetmeni 3.3 100,815

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.0 42,197
2004 Dram Sanat Bölümü 7.2 831
2004 Dram Sanat Yönetmeni 7.6 22,055
2004 Macera Sanat Yönetmeni 5.7 204

X-Men 2
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 474,917
2001 Macera Sanat Bölümü 4.6 1,538
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 28,602
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 1,666

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Sanat Bölümü 3.9 9,120
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,440) This Is Us (2,435) The Flash (2,352) Star Trek: Discovery (2,226) Vikings (1,411) Gotham (1,108) The Blacklist (1,001) American Gods (979) The OA (940) Arrow (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019