Giriş Kayıt
Brian Herlihy

Brian Herlihy


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Brian Herlihy, kameraman, görüntü yönetmeni.

Terror (1978), Kurtlar Sofrası (1984), O Sırada (1984), (1985) Brezilya (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Korku Görüntü Yönetmeni 5.0 1,300

Brezilya
1985 Bilim-Kurgu Kameraman 8.0 169,379

Kurtlar Sofrası
1984 Korku Kameraman 6.7 12,969

O Sırada
1984 Komedi Kameraman 7.3 1,809

Zaman Haydutları
1981 Macera Kameraman 7.0 51,225
1981 Kısa Metraj Kameraman 6.7 33
1980 Kısa Metraj Kameraman 6.6 391
1979 Macera Çeşitli 6.5 264
1978 Korku Kameraman 5.0 734
Dizi Altyazıları
The 100 (2,691) Castle Rock (2,181) La casa de papel (1,790) Vikings (961) The Sinner (946) Better Call Saul (882) Westworld (818) Friends (791) Black Mirror (762) Supernatural (718)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018