Giriş Kayıt
Brian Herlihy

Brian Herlihy


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Brian Herlihy, kameraman, görüntü yönetmeni.

Terror (1978), Kurtlar Sofrası (1984), O Sırada (1984), (1985) Brezilya (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Korku Görüntü Yönetmeni 5.0 1,300

Brezilya
1985 Bilim-Kurgu Kameraman 8.0 169,481

Kurtlar Sofrası
1984 Korku Kameraman 6.7 12,977

O Sırada
1984 Komedi Kameraman 7.3 1,809

Zaman Haydutları
1981 Macera Kameraman 7.0 51,268
1981 Kısa Metraj Kameraman 6.7 33
1980 Kısa Metraj Kameraman 6.6 391
1979 Macera Çeşitli 6.5 264
1978 Korku Kameraman 5.0 734
Film Altyazıları
Upgrade (11,974) Tag (6,473) Deadpool 2 (6,175) Avengers: Infinity War (3,278) Skyscraper (2,495) The Endless (2,302) Adrift (2,039) Ah-ga-ssi (813) Bad Samaritan (789) Down a Dark Hall (682)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,109) The 100 (2,080) Better Call Saul (2,070) La casa de papel (2,064) Suits (1,523) Yellowstone (1,234) Friends (1,111) Vikings (1,094) Black Mirror (1,089) Westworld (997)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018