Giriş Kayıt
Stephen Herek

Stephen Herek (60)


Yönetmen, Yapımcı, Editör, Senarist

Stephen Robert Herek, 10 Kasım 1958 San Antonio, Texas, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, editör, senarist.

Bill & Ted's Excellent Adventure (1989), 101 Dalmaçyalı (1996), The Mighty Ducks (1992), Üç Silahşörler (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Stephen Robert Herek
Doğum Tarihi: 10 Kasım 1958
Doğum Yeri: San Antonio, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Stephen R. Herek | Steve Herek
Burcu: Akrep
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
5.2 13,807
2015 57 Komedi Yönetmen 6.5 3,624
2015 57 Aile Yönetmen 8.0 1,518
2013 55 Aile Yönetmen 6.8 972
2013 55 Komedi Yapımcı 4.1 148
2011 53 Aksiyon Yönetmen 5.1 4,699
2010 Aksiyon Yönetmen 7.4 60,377
2010 52 Dram Yönetmen 6.3 1,243

Maviliklere Doğru 2: Kayalık
2009 51 Aksiyon Yönetmen 4.7 4,358
2009 51 Komedi Yönetmen 6.1 11,998

Bunu Resmet
2008 50 Komedi Yönetmen 5.4 9,249

Bizim Evin Erkeği
2005 47 Aksiyon Yönetmen 5.4 21,596

Hayatın Hakkını Ver
2002 44 Komedi Yönetmen 5.8 21,672
2001 43 Komedi Yönetmen 6.2 38,370

Kutsal Adam
1998 40 Komedi Yönetmen
Yapımcı
4.9 17,961

101 Dalmaçyalı
1996 38 Aile Yönetmen 5.7 90,360

Sevgili Öğretmenim
1995 37 Dram Yönetmen 7.3 33,156

Üç Silahşörler
1993 35 Aksiyon Yönetmen 6.4 46,280
1992 34 Aksiyon Yönetmen 6.5 52,083

Evde Beş Başına
1991 33 Komedi Yönetmen 6.1 24,640
1989 31 Macera Yönetmen 6.9 97,819

Mahluklar
1986 28 Aksiyon Yönetmen
Senarist
6.0 27,859
1983 25 Komedi Editorial Department 5.2 2,819

Pijama Partisi Katliamı
1982 24 Komedi Editorial Department 5.7 8,163
1982 24 Bilim-Kurgu Editorial Department 5.9 2,126
1981 23 Komedi Çeşitli 4.6 2,913
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019