Giriş Kayıt
Scott Herbertson

Scott Herbertson


Sanat Bölümü

Scott Herbertson, sanat bölümü.

Tehlikeli Eller (1999), A Different World (1987), Space: Above and Beyond (1995), (2004) Kutup Ekspresi (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: R. Scott Herbertson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldızlara Doğru
2019 Macera Sanat Bölümü    

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 116,564

İkiz Tepeler
2017 Suç Sanat Bölümü 8.5 41,972

Uzay Yolcuları
2016 Macera Sanat Bölümü 7.0 306,502

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Sanat Bölümü 6.2 78,634

Evrim
2014 Dram Sanat Bölümü 6.3 203,416
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 180,800

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 207,717

Çelik Adam
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 642,037
2012 Biyografi Sanat Bölümü 7.4 227,450

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 224,466

Köpekler
2011 Gerilim Sanat Bölümü 5.8 30,630
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 669,547

Marslılar, Annem ve Ben
2011 Animasyon Sanat Bölümü 5.4 19,717

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Sanat Bölümü 6.5 356,327
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 1,035,282

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 91,287

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 554,614

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Sanat Bölümü 6.2 154,598

İntikam Maçı
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.3 38,741

Ocean's 13
2007 Suç Sanat Bölümü 6.9 295,587

Canavar Ev
2006 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 88,754

Münih
2005 Dram Sanat Bölümü 7.6 197,802

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Sanat Bölümü 6.5 385,139

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 48,999

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Sanat Bölümü 6.8 184,049

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 154,728

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 150,251

Kıskanç
2004 Komedi Sanat Bölümü 4.8 28,616

Kabus Gecesi 2
2003 Korku Sanat Bölümü 5.6 53,828

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 67,482

Majestic
2001 Dram Sanat Bölümü 6.9 49,571

Mulholland Çıkmazı
2001 Dram Sanat Bölümü 8.0 288,825

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 100,418

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Sanat Bölümü 5.4 15,097

Tehlikeli Eller
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.2 36,985

Ruhsuz
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.0 13,210

8 Kafa Çantada
1997 Komedi Sanat Bölümü 5.3 8,955
1995 Dram Sanat Bölümü 7.7 6,985

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 44,275

Denizin Dehşeti
1989 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 8,923
1988 Korku Sanat Bölümü 5.9 10,197
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.9 4,960
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (72,069) Supernatural (3,730) Star Trek: Discovery (2,615) The Flash (2,331) The Big Bang Theory (2,029) Into the Badlands (1,808) Arrow (1,668) Vikings (1,517) This Is Us (1,399) American Gods (1,343)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019