Giriş Kayıt
Darin Henry

Darin Henry


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Darin Henry, senarist, yapımcı, oyuncu.

K.C. Undercover (2015), (1989) Seinfeld (1989), (2000) My Family (2000), (2010) Haydi Çalkala! (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
6.1 2,484
2014 Komedi Yapımcı 6.2 1,817

Haydi Çalkala!
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
4.8 9,886
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
   
2006 Komedi Senarist 7.8 4,849
2004 Komedi Senarist
Yapımcı
8.2 268
2002 Komedi Çeşitli 5.9 403
2000 Komedi Yapımcı
Senarist
7.6 7,706
1999 Animasyon Çeşitli 8.5 185,849
1989 Komedi Senarist
Oyuncu
Çeşitli
8.9 210,820
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,012) Suits (1,823) The Sinner (1,801) Shameless (1,586) La Casa de Papel (1,437) Fear the Walking Dead (1,377) Castle Rock (1,355) Bodyguard (1,294) Mayans M.C. (1,197) The 100 (1,178)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018