Giriş Kayıt
Stefan Henrix

Stefan Henrix


Sesler, Editör

Stefan Henrix, sesler, editör.

Black Sails (2014), Generation Kill (2008), Oasis (2017), Troy: Fall of a City (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sesler 3.8 9,407
2017 Dram Sesler 6.6 8,126
2017 Dram Sesler 6.7 7,282
2017 Dram Sesler 8.2 4,694
2016 Dram Sesler 5.9 1,997
2015 Macera Sesler 5.2 2,842

Aşk ve Tutku
2014 Dram Sesler 5.5 4,475
2014 Aksiyon Sesler 5.9 8,570
2014 Macera Sesler 8.3 79,365

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon Sesler 4.6 2,817
2013 Dram Sesler 6.4 24,490

Sefiller
2012 Dram Sesler 7.6 280,717
2011 Dram Sesler 8.9 283,258
2011 Aksiyon Sesler 8.2 7,124

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Sesler 9.5 1,400,121

Şeytanın İkizi
2011 Biyografi Sesler 7.1 57,865
2011 Dram Sesler 7.6 6,562

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Sesler 6.5 352,000

Yaman Tilki
2009 Animasyon Sesler 7.8 172,539
2009 Aksiyon Sesler 6.1 65,261
2008 Dram Sesler 8.6 41,754

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 Dram Sesler 7.4 317,517

Yıldız Tozu
2007 Macera Sesler 7.7 236,165

Son Birlik
2007 Aksiyon Sesler 5.4 32,277

Kahraman Pilotlar
2006 Aksiyon Sesler 6.5 38,987

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Sesler 8.3 1,165,883

Büyük İskender
2004 Aksiyon Sesler 5.6 152,588

Doğum
2004 Dram Sesler 6.1 32,534

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Sesler 7.9 475,362
2003 Biyografi Sesler 7.3 839
2003 Dram Sesler 7.8 38

Piyanist
2002 Biyografi Sesler 8.5 622,578

Toplantı
2002 Korku Sesler 5.7 7,224
2002 Dram Sesler 7.3 3,893
2002 Dram Sesler 7.0 2,433

Cennetin Keşfi
2001 Dram Sesler 6.8 3,629
2000 Komedi Sesler 7.4 1,308
2000 Aksiyon Sesler 4.6 4,041
2000 Komedi Sesler 5.7 5,347
2000 Dram Sesler 7.1 173

Ihtiras tomurcuklari
1998 Dram Sesler 6.1 3,910
1998 Dram Sesler 6.6 713
1998 Komedi Sesler 4.5 152

Oltada Balık Çantada Keklik
1997 Komedi Sesler 6.6 7,073
1997 Biyografi Sesler 6.9 13,607
1996 Macera Sesler 7.0 18,722
1996 Suç Sesler 8.2 1,941
1993 Dram Sesler 8.7 2,162
1992 Macera Sesler 7.8 238
1991 Komedi Sesler 7.4 405
1989 Komedi Editorial Department 5.8 666
1986 Macera Editorial Department 3.1 4,569
Dizi Altyazıları
Vikings (12,607) True Detective (6,215) The Punisher (5,901) The Big Bang Theory (3,437) Supernatural (3,415) Luther (2,606) Gotham (2,401) The Blacklist (1,936) Star Trek: Discovery (1,821) Project Blue Book (1,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019