Giriş Kayıt
Stefan Henrix

Stefan Henrix


Sesler, Editör

Stefan Henrix, sesler, editör.

Black Sails (2014), Generation Kill (2008), Oasis (2017), Troy: Fall of a City (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sesler 3.8 8,938
2017 Dram Sesler 6.6 7,821
2017 Dram Sesler 6.7 7,065
2017 Dram Sesler 8.2 4,611
2016 Dram Sesler 5.9 1,951
2015 Macera Sesler 5.2 2,807

Aşk ve Tutku
2014 Dram Sesler 5.5 4,404
2014 Aksiyon Sesler 5.9 8,498
2014 Macera Sesler 8.3 78,229

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon Sesler 4.6 2,788
2013 Dram Sesler 6.4 24,269

Sefiller
2012 Dram Sesler 7.6 277,534
2011 Dram Sesler 8.9 261,796
2011 Aksiyon Sesler 8.2 6,991

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Sesler 9.5 1,372,923

Şeytanın İkizi
2011 Biyografi Sesler 7.1 57,629
2011 Dram Sesler 7.6 6,501

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Sesler 6.5 348,197

Yaman Tilki
2009 Animasyon Sesler 7.8 170,172
2009 Aksiyon Sesler 6.1 64,859
2008 Dram Sesler 8.6 41,240

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 Dram Sesler 7.4 315,025

Yıldız Tozu
2007 Macera Sesler 7.7 234,278

Son Birlik
2007 Aksiyon Sesler 5.4 32,101

Kahraman Pilotlar
2006 Aksiyon Sesler 6.5 38,745

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Sesler 8.3 1,152,039

Büyük İskender
2004 Aksiyon Sesler 5.6 151,633

Doğum
2004 Dram Sesler 6.1 32,325

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Sesler 7.9 464,331
2003 Biyografi Sesler 7.3 832
2003 Dram Sesler 7.8 38

Piyanist
2002 Biyografi Sesler 8.5 611,633

Toplantı
2002 Korku Sesler 5.7 7,160
2002 Dram Sesler 7.3 3,853
2002 Dram Sesler 7.0 2,421

Cennetin Keşfi
2001 Dram Sesler 6.8 3,618
2000 Komedi Sesler 7.4 1,303
2000 Aksiyon Sesler 4.6 3,993
2000 Komedi Sesler 5.7 5,291
2000 Dram Sesler 7.2 172

Ihtiras tomurcuklari
1998 Dram Sesler 6.1 3,903
1998 Dram Sesler 6.6 712
1998 Komedi Sesler 4.6 151

Oltada Balık Çantada Keklik
1997 Komedi Sesler 6.6 7,026
1997 Biyografi Sesler 6.9 13,526
1996 Macera Sesler 7.0 18,437
1996 Suç Sesler 8.2 1,909
1993 Dram Sesler 8.7 2,131
1992 Macera Sesler 7.8 231
1991 Komedi Sesler 7.3 399
1989 Komedi Editorial Department 5.8 657
1986 Macera Editorial Department 3.1 4,538
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,867) Supernatural (1,761) Titans (1,368) Outlander (1,172) Better Call Saul (1,016) La Casa de Papel (932) Arrow (905) Doctor Who (843) Kidding (759) Supergirl (724)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018