Giriş Kayıt
Christian Hening

Christian Hening


Dublör, Oyuncu

Christian Hening, dublör, oyuncu.

Hayatımın Şarkısı (2014), Ayı (1988), La cité de la peur (1994), Havada Aşk Var (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Christian | Christian Henning | Christian Hening d
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,491
2016 Komedi Oyuncu 5.7 1,806
2016 Komedi Dublör 6.2 1,357
2016 Komedi Dublör 4.2 581
2016 Komedi Dublör 5.5 572
2015 Suç Dublör 7.2 11,980
2015 Biyografi Dublör 7.9 10,180
2015 Dublör 7.2 1,749
2015 Dublör 6.5 125
2015 Komedi Dublör 5.2 312

Hayatımın Şarkısı
2014 Komedi Dublör 7.3 21,441
2014 Dram Dublör 5.0 1,167

Going Away
2014 Dublör 6.3 726
2014 Komedi Dublör 4.3 304

Ben, Kendim ve Annem
2013 Komedi Dublör 6.7 6,779

Düş ve Gerçek
2013 Dram Dublör 6.1 2,493
2013 Dublör 5.9 320

9 Ay Hapis
2013 Komedi Dublör 6.4 4,131

Havada Aşk Var
2013 Romantik Dublör 6.4 4,162
2013 Komedi Dublör 5.7 11,638
2012 Komedi Dublör 5.4 830
2012 Komedi Dublör 5.9 360
2012 Komedi Dublör 4.3 415

Zıt Kardeşler
2012 Komedi Dublör 5.9 1,714
2011 Komedi Oyuncu 7.3 372

Bizi Rahat Bırakın
2011 Komedi Dublör 6.0 564
2011 Dram Dublör 5.6 136

Av
2011 Aksiyon Dublör 6.7 4,601

Tehlikeli Miras 2
2011 Aksiyon Dublör 6.2 7,020
2010 Biyografi Dublör 6.1 31

Ölümsüz
2010 Aksiyon Dublör 6.7 29,941

Paris'ten Sevgilerle
2010 Aksiyon Dublör 6.5 106,251
2010 Komedi Dublör 6.1 2,380
2009 Suç Dublör 7.0 7
2009 Komedi Dublör 6.3 1,096

Moda Kurbanı
2009 Komedi Dublör 4.0 153
2009 Komedi Dublör 5.8 2,636
2009 Dram Dublör 6.1 515
2009 Biyografi Dublör 7.0 94,810

Yeraltı Peygamberi
2009 Suç Dublör 7.9 87,344
2009 Macera Dublör 6.9 11,498

Tehlikeli Bölge
2009 Aksiyon Dublör 6.5 40,778

Hain
2008 Aksiyon Dublör 7.0 52,789

Ölümcül İçgüdü 1
2008 Aksiyon Dublör 7.6 29,828
2008 Aksiyon Dublör 4.1 535

96 Saat
2008 Aksiyon Dublör 7.8 533,684

Sınır(da)
2007 Korku Dublör 6.3 23,095
2007 Aksiyon Dublör 6.3 152,812

Melody's Smile
2007 Suç Dublör 6.4 1,564

Taksi 4
2007 Aksiyon Dublör 5.6 24,237

At Hırsızları
2007 Aksiyon Dublör 6.7 501
2007 Komedi Dublör 5.6 189

Kimseye Söyleme
2006 Suç Dublör 7.5 45,864

Çılgın Polis
2006 Komedi Dublör 6.3 1,791
2005 Suç Dublör 8.5 4,063

Kalbim Bir An Durdu
2005 Aksiyon Dublör 7.3 17,523
2005 Macera Dublör 5.4 430

Banliyö 13
2004 Aksiyon Dublör 7.2 62,117
2004 Komedi Oyuncu 5.8 508

Çapkın Aşık
2003 Macera Dublör 5.7 4,666

Kod
2002 Aksiyon Dublör 5.6 882
2002 Macera Dublör 3.1 692
2002 Suç Dublör 5.6 78

Şans Topu
2002 Macera Dublör 6.0 4,416

Katiller Yuvası
2002 Aksiyon Dublör 6.8 5,072
2001 Aksiyon Dublör 6.5 19,875

Ejderin Öpücüğü
2001 Aksiyon Dublör 6.6 57,566
2001 Aile Dublör 5.2 747
2001 Komedi Dublör 7.1 2,130
2001 Dublör 4.9 147
2000 Biyografi Dublör 6.6 6,922

Aşkın Büyüsü
1999 Biyografi Dublör 6.5 1,531

Jeanne D'arc
1999 Macera Dublör 6.4 60,669

Gizem Avcısı
1999 Fantastik Dublör 6.6 5,333

Kambur
1997 Dram Dublör 7.0 3,039

Doberman
1997 Aksiyon Dublör 6.6 15,701
1997 Macera Dublör 7.8 396
1997 Suç Dublör 6.6 94
1997 Komedi Dublör 5.9 87
1996 Dram Dublör 6.3 85

Canavar
1996 Dram Dublör 7.0 2,176

Kayıp Çocuklar Şehri
1995 Fantastik Dublör 7.6 61,088

Protesto
1995 Suç Dublör 8.1 129,796
1994 Dram Dublör 6.7 955
1994 Komedi Dublör 7.7 7,142

Bakire Jeanne: Savaşlar
1994 Biyografi Dublör 7.3 503
1991 Komedi Dublör 5.6 733
1991 Komedi Dublör 6.3 949
1991 Gerilim Oyuncu 5.1 135
1989 Aksiyon Dublör 5.8 404

Ayı
1988 Macera Dublör 7.7 14,978
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019