Giriş Kayıt
James Henney

James Henney


Yapımcı, Senarist

James Henney, yapımcı, senarist.

Welcome to Collinwood (2002), Pit Fighter (2005), Cult (2007), (2008) Visioneers (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Yapımcı 6.1 5,527
2007 Korku Yapımcı 3.0 928
2005 Aksiyon Yapımcı 4.5 1,031

Hayaletin Laneti
2005 Suç Çeşitli 5.5 1,318
2004 Komedi Senarist
Yapımcı
2.7 543
2002 Komedi Yapımcı 6.4 13,627

20 Randevu
1998 Biyografi 5.3 1,652
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019