Giriş Kayıt
Kim Henkel

Kim Henkel (73)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Kim Henkel, 19 Ocak 1946 Virginia, ABD doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu.

Teksas Katliamı (1974), Teksas Katliamı (2003), Leatherface (2017), Teksas Katliamı 3 (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Ocak 1946
Doğum Yeri: Virginia, ABD
Diğer Bir İsmi: Boris Schnurr
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 71 Korku Yapımcı
Senarist
5.0 16,453
2016 70 Korku Yapımcı 5.2 1,297

Teksas Katliamı 3D
2013 67 Korku Yapımcı
Senarist
4.8 41,826
2012 66 Aksiyon Yapımcı
Senarist
3.6 1,426
2011 65 Kısa Metraj Senarist 5.1 171
2008 62 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.8 485

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 60 Korku Yapımcı 5.9 64,229

Teksas Katliamı
2003 57 Korku Yapımcı
Senarist
6.2 123,022

Beyaz Zakkum
2002 56 Dram Çeşitli 7.2 28,224
2000 Belgesel Oyuncu 7.2 467

Teksas Katliamı: İleriki Nesil
1994 48 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
3.2 18,106

Teksas Katliamı 3
1990 44 Korku Senarist
Çeşitli
5.2 12,468
1983 37 Komedi Editör
Oyuncu
Yapımcı
Senarist
7.0 227
1983 Animasyon Senarist 5.8 100

Karanlığın İçinden
1980 34 Korku Senarist 5.3 1,299

Krokodil
1976 30 Korku Senarist 5.5 5,820

Teksas Katliamı
1974 28 Korku Senarist
Yapımcı
7.5 120,796
1969 23 Dram Oyuncu 5.4 251
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,248) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,949) Black Mirror (1,845) Shingeki no kyojin (1,707) The Big Bang Theory (1,645) Vikings (1,270) Swamp Thing (1,172) Breaking Bad (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019