Giriş Kayıt
Claas Henke

Claas Henke


Görsel Efekt

Claas Henke, görsel efekt.

Vur Emri (2000), (2001) Akıl Oyunları (2001), (2000) Nerdesin Be Birader? (2000), (2004) Keşke 30 Olsam (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Class Henke
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 89,199

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 563,991

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 106,559
2015 Macera Görsel Efekt 5.8 55,039

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 188,773

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 149,300

Uyumsuz
2014 Macera Görsel Efekt 6.7 394,566

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 259,223

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 209,122

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 256,149

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 362,540
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 658,280

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Görsel Efekt 5.9 162,926
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 323,614

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 189,810

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 361,034

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Görsel Efekt 6.0 157,740

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 138,760

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 64,534

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 165,892

Karanlık Yükseliyor
2007 Macera Görsel Efekt 4.8 14,151
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 564,407

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 548,892

Meryem Ana: Hz. İsa'nın Doğuşu
2006 Dram Görsel Efekt 6.8 9,265

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Görsel Efekt 7.1 110,671

Süper Kahramanlar
2006 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 17,062

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Görsel Efekt 5.1 58,658
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 62,007

Dehşet Sokağı (II)
2005 Dram Görsel Efekt 6.0 98,087

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Görsel Efekt 6.2 71,206

Ada
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 286,092

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Görsel Efekt 6.7 382,912

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Görsel Efekt 6.4 148,523

Operadaki Hayalet
2004 Dram Görsel Efekt 7.3 108,619

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 282,366

Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Görsel Efekt 6.2 145,968
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 60,804

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 318,831

Willard'ın Fareleri
2003 Dram Görsel Efekt 6.2 16,479

Korkusuz
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 195,698

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 66,970

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 164,413

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.9 112,145

Akıl Oyunları
2001 Biyografi Görsel Efekt 8.2 757,316

Grinç
2000 Komedi Görsel Efekt 6.1 181,237

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Görsel Efekt 7.8 261,231
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 526,715

Vur Emri
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 41,318
2000 Korku Görsel Efekt 4.8 16,159

Kara Göl
1999 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 49,775

Aşkın Gücü
1998 Dram Görsel Efekt 7.0 94,353
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 365,498

Titanik
1997 Dram Görsel Efekt 7.8 937,930
1997 Biyografi Görsel Efekt 7.0 23,980
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019