Giriş Kayıt
Martin Henderson

Martin Henderson (44)


Oyuncu

Martin Henderson, 08 Ekim 1974 Auckland, Yeni Zellanda doğumlu oyuncu.

Halka (2002), Everest (2015), Miracles from Heaven (2016), Gelinim Olur Musun? (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ekim 1974
Doğum Yeri: Auckland, Yeni Zellanda
Burcu: Terazi
Boyu: 1.78 m
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 44 Dram Oyuncu 6.0 64

Ziyaretçiler: Gece Avı
2018 44 Korku Oyuncu 5.2 21,648
2016 42 Dram Oyuncu 7.1 17,752
2015 41 Macera Oyuncu 7.1 181,201
2014 Dram Oyuncu 7.5 1,652
2014 Dram Oyuncu 7.4 4,897

Şeytan Düğümü
2013 39 Biyografi Oyuncu 6.1 18,725
2013 39 Gerilim Oyuncu 5.0 335
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 4,774
2010 Komedi Oyuncu 8.6 4,817
2009 35 Suç Oyuncu 6.4 496
2007 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,140

İsyan
2007 33 Aksiyon Oyuncu 6.7 13,777
2007 Kısa Metraj 7.1 54

Tehlikeli Aslar
2006 32 Aksiyon Oyuncu 6.7 131,445

Kahraman Pilotlar
2006 32 Aksiyon Oyuncu 6.5 39,507

Küçük Balık
2005 31 Suç Oyuncu 6.3 7,954
2005 Dram Oyuncu 7.6 213,376

Gelinim Olur Musun?
2004 30 Komedi Oyuncu 6.2 19,043
2004 30 Müzik Oyuncu 7.1 665
2004 30 Dram Oyuncu 5.6 1,292
2004 30 Aksiyon Oyuncu 4.1 25,876

Halka
2002 28 Korku Oyuncu 7.1 298,121

Rüzgarla Konuşanlar
2002 28 Aksiyon Oyuncu 6.0 62,318
1996 Dram Oyuncu 7.2 134
1992 Dram Oyuncu 5.0 790

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 5,064
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,371) Game of Thrones (11,233) The 100 (3,331) Black Mirror (2,166) Warrior (2,082) Big Little Lies (1,578) Vikings (1,221) The Big Bang Theory (1,166) Jessica Jones (1,151) The Blacklist (1,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019