Giriş Kayıt
Lynn Hendee

Lynn Hendee


Yapımcı, Casting

Lynn Hendee, yapımcı, casting.

Bay Doğru (1987), Uzay Oyunları (2013), Herkesin Sevgilisi (1992), (2010) Fırtına (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapımcı 7.1 173

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Yapımcı 6.6 211,320

Fırtına
2010 Komedi Yapımcı 5.4 7,063

Benim Ülkem
2004 Dram Yapımcı 6.0 2,405

Herkesin Sevgilisi
1992 Komedi Yapımcı 5.7 3,129

Bay Doğru
1987 Komedi Yapımcı
Casting
5.4 2,246
1983 Biyografi Çeşitli 7.0 1,306

Savaş Oyunları
1983 Bilim-Kurgu Çeşitli 7.1 83,260
1983 Suç Çeşitli 7.2 12,631
1982 Biyografi Çeşitli 7.4 6,289
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,477) Chernobyl (39,146) The Big Bang Theory (4,338) The 100 (3,486) Killing Eve (2,944) The Blacklist (2,172) Vikings (1,686) Breaking Bad (1,526) Friends (1,229) The Flash (1,126)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019