Giriş Kayıt
Gregory D. Hemstreet

Gregory D. Hemstreet


Gregory D. Hemstreet,

Under Wraps (1997), Kuşatma Altında 2 (1995), (2006) Prestij (2006), (2007) Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Greg Hemstreet
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Matrak Adamlar
2009 Komedi Çeşitli 6.3 107,755

Devlet Oyunları
2009 Suç Çeşitli 7.1 124,300
2007 Komedi Çeşitli 6.8 61,506

Prestij
2006 Dram Çeşitli 8.5 1,029,270

Bak Şu Köpeğe
2006 Komedi Çeşitli 4.4 16,757
2006 Macera Çeşitli 5.6 7,274

İskelet Anahtar
2005 Korku Çeşitli 6.5 98,181
2004 Komedi Çeşitli 5.5 13,168
2003 Komedi Çeşitli 7.3 24,024

Aydaki Adam
2002 Komedi Çeşitli 3.8 22,331

Adım Adım Cinayet
2002 Suç Çeşitli 6.1 48,610

Kazanma Hırsı
1999 Dram Çeşitli 6.9 105,183

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Çeşitli 6.6 140,963

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Çeşitli 3.8 67,675
1997 Komedi Çeşitli 6.6 2,127

Kritik Karar
1996 Aksiyon Çeşitli 6.4 45,678

Kuşatma Altında 2
1995 Aksiyon Çeşitli 5.4 40,294
Film Altyazıları
Venom (2,921) A Simple Favor (2,670) First Man (1,933) Roma (1,293) Between Worlds (1,231) The Predator (951) Lukas (925) Sky Hunter (833) Mowgli (760) Goosebumps 2: Haunted Halloween (648)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,837) Vikings (2,747) The Flash (1,720) Supergirl (1,623) Counterpart (1,054) Supernatural (984) La Casa de Papel (815) Friends (666) The Big Bang Theory (656) Doctor Who (648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018