Giriş Kayıt
Ralph Hemecker

Ralph Hemecker


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Ralph Hemecker, yönetmen, senarist, yapımcı.

The Flash (2014), Bir Varmış Bir Yokmuş (2011), Geleceğin Efsaneleri (2016), Blue Bloods (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ralph W. Hemecker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Yönetmen 6.9 77,517
2014 Aksiyon Yönetmen 7.9 268,631
2013 Macera Yönetmen 7.1 10,720
2012 Suç Yönetmen 6.6 1,469

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Yönetmen 7.8 196,547
2010 Suç Yönetmen 7.5 28,082
2009 Aile Yönetmen 5.0 991
2009 Dram Yönetmen 6.0 1,128

Meleğin Düşüşü
2007 Dram Yönetmen 6.0 1,677
2006 Suç Yönetmen 6.2 583
2005 Dram Yönetmen 5.9 480
2005 Suç Yönetmen 6.9 36,681
2001 Fantastik Senarist
Yapımcı
6.5 2,009
2000 Aksiyon Yönetmen 4.9 1,988
1996 Suç Yönetmen 8.1 8,947
1992 Aksiyon Yönetmen
Çeşitli
6.1 3,810

Av Peşinde
1991 Suç Yönetmen
Çeşitli
6.6 2,017
1990 Suç Çeşitli 6.2 569
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019