Giriş Kayıt
Ralph Hemecker

Ralph Hemecker


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Ralph Hemecker, yönetmen, senarist, yapımcı.

The Flash (2014), Bir Varmış Bir Yokmuş (2011), Geleceğin Efsaneleri (2016), Blue Bloods (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ralph W. Hemecker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Yönetmen 6.9 72,186
2014 Aksiyon Yönetmen 8.0 256,318
2013 Macera Yönetmen 7.1 10,579
2012 Suç Yönetmen 6.7 1,357

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Yönetmen 7.8 194,007
2010 Suç Yönetmen 7.5 26,939
2009 Aile Yönetmen 5.1 770
2009 Dram Yönetmen    

Meleğin Düşüşü
2007 Dram Yönetmen    
2006 Suç Yönetmen    
2005 Dram Yönetmen    
2005 Suç Yönetmen 6.9 36,069
2001 Fantastik Senarist
Yapımcı
6.5 1,938
2000 Aksiyon Yönetmen    
1996 Suç Yönetmen 8.1 8,345
1992 Aksiyon Yönetmen
Çeşitli
6.1 3,704

Av Peşinde
1991 Suç Yönetmen
Çeşitli
6.6 1,918
1990 Suç Çeşitli    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018