Giriş Kayıt
Percy Helton

Percy Helton


Oyuncu

Percy Alfred Helton, 31 Ocak 1894 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

1931 yılının Ekim ayında Edna Helton ile evlendi. 40 yılın ardından 1971 yılının Eylül ayında boşandılar.

Wicked Woman (1953), The Set-Up (1949), The Crooked Way (1949), (1954) Denizin Altında 20.000 Fersah (1954) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Percy Alfred Helton
Doğum Tarihi: 31 Ocak 1894
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Percy Hilton
Burcu: Kova
Boyu: 1.5 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sonsuz Ölüm
1969 75 Biyografi Oyuncu 8.0 216,805
1968 74 Komedi Oyuncu 6.4 6,475
1967 73 Komedi Oyuncu 5.5 1,169
1966 Aksiyon Oyuncu 6.6 478
1966 72 Komedi Oyuncu 7.3 4,331

Kötü Evlat
1965 71 Western Oyuncu 7.1 17,770
1965 71 Komedi Oyuncu 5.2 354
1965 71 Komedi Oyuncu 6.2 1,540

Sus, Sevgilim
1964 70 Dram Oyuncu 7.5 14,840

4 Teksaslı
1963 69 Western Oyuncu 5.5 3,444
1963 69 Komedi Oyuncu 6.5 1,311
1963 Komedi Oyuncu 7.0 3,247
1962 Western Oyuncu 7.6 2,786
1962 68 Macera Oyuncu 7.4 13,750
1962 68 Müzikal Oyuncu 7.8 17,744
1960 66 Komedi Oyuncu 6.6 2,802
1960 66 Dram Oyuncu 7.0 544

Alacakaranlık Kuşağı
1959 Dram Oyuncu 9.1 83,859
1959 Western Oyuncu 7.7 1,244
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 9,725
1959 65 Komedi Oyuncu 6.4 860
1959 Komedi Oyuncu 7.8 319
1958 64 Komedi Oyuncu 5.9 1,284
1958 Western Oyuncu 8.1 774
1958 64 Western Oyuncu 6.9 1,884

Cesur Adam
1958 64 Komedi Oyuncu 6.8 2,738

Koruyucu Melekler
1957 63 Komedi Oyuncu 6.6 781

Sarkicilar krali
1957 63 Dram Oyuncu 6.5 9,038
1957 Aksiyon Oyuncu 8.1 3,272
1957 Suç Oyuncu 8.3 9,719
1957 63 Komedi Oyuncu 5.4 263
1957 Komedi Oyuncu 7.7 257
1956 62 Dram Oyuncu 6.3 331
1956 62 Dram Oyuncu 6.2 163
1956 62 Dram Oyuncu 6.1 496
1955 61 Dram Oyuncu 6.8 1,046
1955 Suç Oyuncu 8.5 17,584
1955 Dram Oyuncu 8.1 7,383

Öp Beni Öldüresiye
1955 61 Suç Oyuncu 7.5 20,813
1955 61 Suç Oyuncu 7.0 626

Bir Yıldız Doğuyor
1954 60 Dram Oyuncu 7.5 18,449

Denizin Altında 20.000 Fersah
1954 60 Macera Oyuncu 7.2 34,403

Eğlenceler Oteli
1954 60 Komedi Oyuncu 7.5 43,087
1954 60 Aksiyon Oyuncu 5.9 599
1954 60 Komedi Oyuncu 6.0 802

İki Aşk Arasında
1953 59 Western Oyuncu 6.0 975
1953 59 Komedi Oyuncu 6.4 1,951

Milyoner Avcısı
1953 59 Komedi Oyuncu 6.8 23,076
1953 59 Dram Oyuncu 6.7 901
1953 59 Western Oyuncu 6.1 338

Zincirli Köle
1953 59 Dram Oyuncu 6.7 10,656
1953 59 Komedi Oyuncu 6.1 699
1953 59 Suç Oyuncu 6.6 718
1953 59 Aksiyon Oyuncu 5.8 540
1953 59 Komedi Oyuncu 6.8 1,368
1953 59 Komedi Oyuncu 5.8 221
1952 Komedi Oyuncu 7.5 212
1952 58 Komedi Oyuncu 5.8 182
1952 Western Oyuncu 7.6 906
1952 58 Komedi Oyuncu 6.1 1,022
1952 58 Komedi Oyuncu 5.2 644
1951 57 Komedi Oyuncu 6.7 1,543
1951 57 Suç Oyuncu 6.2 302
1951 57 Macera Oyuncu 7.3 2,136
1951 57 Komedi Oyuncu 6.2 274
1951 57 Oyuncu 6.8 477
1951 57 Dram Oyuncu 6.2 266
1951 57 Oyuncu 6.2 783
1950 56 Dram Oyuncu 7.4 4,200
1950 56 Dram Oyuncu 6.1 246
1950 56 Western Oyuncu 6.2 705
1950 56 Dram Oyuncu 6.2 1,208
1950 56 Komedi Oyuncu 6.5 1,354
1950 56 Komedi Oyuncu 6.2 547
1950 56 Dram Oyuncu 6.7 925

Affedilmez Cinayet
1949 55 Suç Oyuncu 7.4 8,743
1949 55 Komedi Oyuncu 6.4 1,110

Uçurum Yolcuları
1949 55 Dram Oyuncu 7.5 6,259
1949 55 Komedi Oyuncu 6.8 4,002
1949 55 Komedi Oyuncu 6.0 277
1949 55 Suç Oyuncu 6.8 1,510
1949 55 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,211
1949 55 Kara Film Oyuncu 7.8 9,260
1949 55 Gizem Oyuncu 7.1 1,123
1948 54 Suç Oyuncu 6.9 625
1948 54 Komedi Oyuncu 6.6 911
1948 54 Komedi Oyuncu 6.1 84
1948 54 Suç Oyuncu 7.4 9,259

34. Caddedeki Mucize
1947 53 Komedi Oyuncu 7.9 48,228
1936 42 Dram Oyuncu 6.4 58
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022