Giriş Kayıt
Tone Helly-Hansen

Tone Helly-Hansen (60)


Oyuncu, Casting

Tone Helly-Hansen, 04 Mart 1958 Moss, Norveç doğumlu oyuncu, casting.

"Tre kronor" (1994) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Mart 1958
Doğum Yeri: Moss, Norveç
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 53 Suç Casting 5.5 273
2011 53 Suç Casting 5.6 280
2011 53 Suç Casting 5.9 312
2011 53 Suç Casting 5.6 334

Irene Huss: Sinsi İnternet
2011 53 Suç Oyuncu 6.0 386
2010 52 Gizem Oyuncu 6.0 447

Kolay Para
2010 52 Aksiyon Oyuncu 6.7 15,470
2001 43 Dram Oyuncu 6.3 401
1999 41 Komedi Oyuncu 6.2 2,269
1990 32 Aile Oyuncu 4.9 74
Dizi Altyazıları
Vikings (10,590) True Detective (4,804) The Punisher (4,163) Luther (2,964) The Big Bang Theory (2,383) Supernatural (2,349) The Flash (1,874) Project Blue Book (1,732) Gotham (1,677) The Blacklist (1,520)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019