Giriş Kayıt
Tone Helly-Hansen

Tone Helly-Hansen (60)


Oyuncu, Casting

Tone Helly-Hansen, 04 Mart 1958 Moss, Norveç doğumlu oyuncu, casting.

"Tre kronor" (1994) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Mart 1958
Doğum Yeri: Moss, Norveç
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 53 Suç Casting 5.5 270
2011 53 Suç Casting 5.6 277
2011 53 Suç Casting 5.9 309
2011 53 Suç Casting 5.6 332

Irene Huss: Sinsi İnternet
2011 53 Suç Oyuncu 6.0 383
2010 52 Gizem Oyuncu 6.0 445

Kolay Para
2010 52 Aksiyon Oyuncu 6.7 15,326
2001 43 Dram Oyuncu 6.3 400
1999 41 Komedi Oyuncu 6.2 2,244
1990 32 Aile Oyuncu 4.9 74
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,616) Narcos: Mexico (3,559) The Big Bang Theory (2,822) Arrow (1,867) Origin (1,354) Better Call Saul (1,212) The Last Ship (1,107) La Casa de Papel (1,098) Doctor Who (1,053) Legends of Tomorrow (1,004)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018