Giriş Kayıt
Liz Heldens

Liz Heldens


Yapımcı, Senarist

Liz Heldens, yapımcı, senarist.

The Orville (2017), (2019) The Passage (2019), (2011) Prime Suspect (2011), (2013) Deception (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Elizabeth Heldens
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Senarist
Yapımcı
7.6 5,930
2017 Macera Yapımcı
Senarist
7.9 44,864
2013 Suç Senarist
Yapımcı
6.7 3,648
2013 Komedi Senarist 7.3 2,350
2011 Komedi Yapımcı 7.5 2,265
2011 Suç Yapımcı 7.3 3,470
2009 Dram Senarist
Yapımcı
7.2 2,718
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
6.9 853

Friday Night Lights 1
2006 Dram Yapımcı
Senarist
8.7 50,471
2004 Dram Yapımcı
Senarist
7.0 894
2000 Komedi Yapımcı
Senarist
7.3 4,999
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,056) American Gods (2,029) The Flash (1,679) Arrow (1,671) The Blacklist (1,526) The Passage (1,407) Vikings (1,314) Supernatural (916) Love, Death & Robots (914) The Big Bang Theory (779)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019