Giriş Kayıt
Liz Heldens

Liz Heldens


Yapımcı, Senarist

Liz Heldens, yapımcı, senarist.

Will Trent (2023), The Orville (2017), (2019) The Passage (2019), (2011) Prime Suspect (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Elizabeth Heldens
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Suç Senarist
Yapımcı
7.6 7,050
2022 Biyografi Senarist
Yapımcı
7.4 1,419
2021 Komedi Senarist
Yapımcı
7.4 2,502
2019 Aksiyon Senarist
Yapımcı
7.2 12,466
2017 Macera Yapımcı
Senarist
8.0 98,549
2013 Suç Senarist
Yapımcı
6.6 3,839
2013 Komedi Senarist 7.2 2,562
2011 Komedi Yapımcı 7.4 2,485
2011 Suç Yapımcı 7.3 4,059
2009 Dram Senarist
Yapımcı
7.1 3,059
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
6.8 942

Friday Night Lights 1
2006 Dram Yapımcı
Senarist
8.7 71,862
2004 Dram Yapımcı
Senarist
6.7 1,156
2000 Komedi Yapımcı
Senarist
7.3 6,255
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024