Giriş Kayıt
Johan Heldenbergh

Johan Heldenbergh (51)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Johan Heldenbergh, 11 Mayıs 1967 Belçika doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen.

Kırık Çember (2012), Umut Bahçesi (2017), Moskova'da Çarpışma (2008), Steve + Sky (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Mayıs 1967
Doğum Yeri: Belçika
Burcu: Boğa
9.5 (6 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 51 Dram Oyuncu 7.2 203
2018 51 Dram Oyuncu 5.1 238
2018 51 Komedi Oyuncu 5.8 441
2017 50 Komedi Oyuncu 6.2 439
2017 Oyuncu    
2017 50 Komedi Oyuncu 6.5 90

Umut Bahçesi
2017 50 Biyografi Oyuncu 7.0 29,980
2016 49 Dram Oyuncu 6.7 3,607
2016 49 Dram Oyuncu 6.2 1,308

Yeni Ahit
2015 48 Komedi Oyuncu 7.1 25,235
2015 48 Dram Oyuncu 5.8 452
2013 Dram Oyuncu 7.9 6,106
2013 Suç Oyuncu 7.1 307

Kırık Çember
2012 45 Dram Oyuncu
Senarist
7.8 35,948

Olduğun Gibi Gel
2011 44 Komedi Oyuncu 7.4 6,669
2011 44 Dram Yönetmen
Senarist
6.5 233
2011 44 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 135

Turkuaz
2010 43 Dram Oyuncu 6.1 344

Çölde Kutup Ayısı
2009 42 Komedi Oyuncu 7.4 8,691

Moskova'da Çarpışma
2008 41 Komedi Oyuncu 7.2 3,608
2007 40 Dram Oyuncu 7.4 17,666
2004 37 Romantik Oyuncu 6.7 983
2003 36 Komedi Oyuncu 7.2 2,290
2001 Dram Oyuncu    

Antonia'nın Yazgısı
1995 28 Komedi Oyuncu 7.5 7,610
Dizi Altyazıları
True Detective (3,620) The Flash (2,499) Vikings (2,172) Shameless (2,137) Star Trek: Discovery (1,841) Project Blue Book (1,731) Inside No. 9 (1,616) Counterpart (1,604) This Is Us (1,209) The Big Bang Theory (1,105)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019