Giriş Kayıt
Pailo Heitz

Pailo Heitz


Oyuncu

Pailo Heitz, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 9.6 38,903
2009 Suç Oyuncu 8.7 3,040
2009 Suç Oyuncu 8.3 2,967
2008 Aksiyon Oyuncu 9.0 27,154
2007 Dram Oyuncu 7.4 6,069
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,810) Daredevil (2,667) Shameless (2,396) The Flash (2,040) Better Call Saul (1,998) Arrow (1,583) The Big Bang Theory (1,408) La Casa de Papel (1,054) Manifest (954) Black Mirror (864)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018