Giriş Kayıt
Mariana Hein

Mariana Hein (39)


Oyuncu

Mariana Hein, 23 Eylül 1979 São Paulo, São Paulo, Brezilya doğumlu oyuncu.

"Chamas da Vida" (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Eylül 1979
Doğum Yeri: São Paulo, São Paulo, Brezilya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 8.2 1,176
2007 Komedi Oyuncu 7.3 28
2003 Macera Oyuncu 5.7 177
2000 Komedi Oyuncu 6.0 31
1995 Komedi Oyuncu 4.2 515
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,403) A Star Is Born (3,705) Suspiria (3,051) Ashes in the Snow (2,770) Keepers (2,139) First Man (1,609) Museo (1,127) Venom (1,103) Replicas (1,051) Der Hauptmann (1,025)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,680) Vikings (4,622) The Big Bang Theory (1,746) Black Mirror (1,450) The Flash (1,126) Outlander (1,120) The Blacklist (1,029) Peaky Blinders (998) La casa de papel (972) Friends (896)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019