Giriş Kayıt
Dan Heigh

Dan Heigh


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yapımcı

Dan Heigh, görüntü yönetmeni, kameraman, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aile Görüntü Yönetmeni 6.3 219
2011 Gerilim Görüntü Yönetmeni 5.2 3,784

Sıra Kimde
2006 Gerilim Yapımcı 3.3 339
2004 Gerilim Görüntü Yönetmeni 5.2 1,361

Celladın Laneti
2003 Korku Görüntü Yönetmeni 5.0 2,358
2003 Komedi Kameraman 6.1 3,727
1999 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 469
Dizi Altyazıları
American Gods (3,018) This Is Us (2,670) The Blacklist (1,445) The Passage (1,437) Vikings (1,301) Arrow (1,295) Love, Death & Robots (1,212) Supernatural (958) The Big Bang Theory (692) The Flash (629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019