Giriş Kayıt
Jody Hedien

Jody Hedien


Yapımcı

Jody Hedien, yapımcı.

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi (1999), Astronotun Karısı (1999), Smoochy'ye Ölüm (2002), Panik (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Yapımcı 6.4 37,336

Şanslı Sayılar
2000 Komedi Yapımcı 5.0 9,415

Panik
2000 Dram Yapımcı 6.7 7,754

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
1999 Komedi Yapımcı 7.3 271,233

Astronotun Karısı
1999 Dram Yapımcı 5.3 50,672
1998 Aksiyon 3.7 427

Tuhaf İlişkiler
1996 Suç Çeşitli 7.4 47,328
1996 Dram Çeşitli 6.0 4,575
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019