Giriş Kayıt
William Hedgcock

William Hedgcock (64)


Sesler

William Hedgcock, 04 Temmuz 1883 New York City, New York, ABD doğumlu sesler.

Frankeştayn (1931), Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok (1930), Drakula (1931), Frankeştayn'ın Gelini (1935) gibi yapımlarla biliniyor.

William Hedgcock, 29 Eylül 1947 tarihinde (64 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 04 Temmuz 1883
Ölüm Tarihi: 29 Eylül 1947
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: William H. Hedgcock | Wm. Hedgcock | William W. He
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1955 Komedi Sesler 7.0 1,969
1947 64 Macera Sesler 6.7 385
1947 64 Suç Sesler 7.2 657
1947 64 Aksiyon Sesler 5.8 33

Katiller
1946 63 Suç Sesler 7.8 17,025
1946 63 Aksiyon Sesler 7.0 1,728
1946 63 Gizem Sesler 5.2 111

Kasabanın Gülü
1945 62 Romantik Sesler 6.0 236
1945 62 Suç Sesler 7.5 3,903
1944 61 Suç Sesler 6.2 114

Frankeştayn'in Evi
1944 61 Fantastik Sesler 6.3 5,395
1944 61 Gizem Sesler 6.1 512
1944 61 Korku Sesler 5.9 1,500
1944 61 Korku Sesler 6.5 663
1943 60 Kara Film Sesler 6.2 711

Görünmez Ajan
1942 59 Bilim-Kurgu Sesler 6.1 1,400

Sabotajcı
1942 59 Aksiyon Sesler 7.2 21,087
1941 58 Komedi Sesler 7.0 1,338
1940 57 Komedi Sesler 7.3 6,171
1940 57 Gerilim Sesler 7.2 832

Görünmez Adam Dönüyor
1940 57 Dram Sesler 6.5 2,965

Frankeştayn'ın İntikamı
1939 56 Bilim-Kurgu Sesler 7.2 8,068
1939 56 Dram Sesler 6.8 1,591
1938 55 Komedi Sesler 6.2 17
1938 55 Komedi Sesler 7.2 600

Baytekin Taş Adamlara Karşı
1938 55 Aksiyon Sesler 7.3 795
1937 54 Dram Sesler 6.8 125
1936 53 Komedi Sesler 7.6 2,576
1936 53 Korku Sesler 6.7 1,945

Frankeştayn'ın Gelini
1935 52 Korku Sesler 7.9 39,248
1934 51 Dram Sesler 6.9 293

Görünmez Adam
1933 50 Dram Sesler 7.7 26,206

Eski Karanlık Ev
1932 49 Komedi Sesler 7.2 7,705

Drakula
1931 48 Korku Sesler 7.6 41,307

Frankeştayn
1931 48 Korku Sesler 7.9 58,743
1931 48 Dram Sesler 7.6 2,233
1930 47 Suç Sesler 6.4 86

Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok
1930 47 Dram Sesler 8.1 53,494
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019