Giriş Kayıt
Zoe Heath

Zoe Heath (49)


Oyuncu

Zoe Elayne Heath, 14 Ağustos 1969 Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Testere 3 (2006) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Zoe Elayne Heath
Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1969
Doğum Yeri: Ontario, Kanada
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Testere 4
2007 38 Korku Oyuncu 5.9 129,223

Testere 3
2006 37 Korku Oyuncu 6.2 164,148
2005 36 Biyografi Oyuncu 6.0 333

Karanlık Su
2005 36 Dram Oyuncu 5.6 56,430
2003 34 Dram Oyuncu 6.6 487

Ben ve Gölgelerim
2001 32 Biyografi Oyuncu 7.9 1,896
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019