Giriş Kayıt
John Heaney

John Heaney


Dublör

John Heaney, dublör.

Ölüm Treni (2015), Elveda Cennet (1994), Race the Sun (1996), All Saints (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jon Heaney | Jon Heany
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Dublör 6.4 189

Ölüm Treni
2015 Dram Dublör 5.9 10,030

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Dublör 8.1 749,090

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Dublör 7.3 421,015

Şeytan Karışmış
2009 Komedi Dublör
Çeşitli
6.1 2,482

Avustralya
2008 Macera Dublör
Çeşitli
6.6 112,085
2007 Suç Çeşitli 7.3 307

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Dublör 6.1 257,326

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Dublör 6.6 556,435

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Dublör 6.1 282,859
1999 Macera Dublör 8.3 29,927
1998 Dram Dublör 7.1 969
1996 Dram Dublör 5.4 2,886

Elveda Cennet
1994 Aksiyon Dublör 6.4 4,293
Film Altyazıları
Roma (4,885) The House with a Clock in Its Walls (3,811) Venom (3,387) First Man (2,504) A Simple Favor (1,985) Lukas (1,380) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,287) Backtrace (1,185) The Predator (1,036) Bird Box (1,035)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,725) Vikings (2,940) The Flash (1,980) Arrow (1,871) The Protector (1,009) La Casa de Papel (958) Friends (902) The Big Bang Theory (783) Outlander (743) Black Mirror (739)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018