Giriş Kayıt
Timothy Healy

Timothy Healy


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Timothy Healy, kameraman, görüntü yönetmeni.

İki Gecelik Aşk (2014), How to Make It in America (2010), Life on Mars (2008), The Toxic Avenger Part III: The Last Temptation of Toxie (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tim Healey | Timothy D. Healy | Timoth Healy | Tim
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Kameraman    
2018 Korku Kameraman 4.2 251

Sıkı Dostlar
2017 Komedi Kameraman 6.9 18,994
2017 Dram Kameraman 6.2 8,192
2017 Biyografi Kameraman 6.4 1,475
2017 Komedi Kameraman 5.6 1,144
2016 Komedi Kameraman 5.0 290
2016 Gerilim Kameraman 4.8 7,166
2016 Dram Kameraman 8.4 56,614
2016 Dram Kameraman 7.4 1,649
2016 Komedi Kameraman 6.8 5,280
2015 Aksiyon Kameraman 8.7 330,239
2014 Aksiyon Kameraman 7.4 455,769

Kirli Para
2014 Suç Kameraman 7.1 132,409

İki Gecelik Aşk
2014 Komedi Kameraman 6.4 60,579
2014 Aksiyon Kameraman 5.3 3,451
2014 Korku Kameraman 4.1 16,697
2014 Komedi Kameraman 7.5 434
2014 Dram Kameraman 7.2 13,915

Yedi Dayanılmaz Gün
2014 Komedi Kameraman 6.6 65,315
2014 Komedi Kameraman 6.9 8,346

Kara Liste
2013 Suç Kameraman 8.1 160,625
2013 Komedi Kameraman 5.9 199
2013 Suç Kameraman 7.5 80,725
2013 Dram Kameraman 7.3 3,643

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Kameraman 8.4 1,389,742
2012 Dram Kameraman 7.7 15,578
2012 Komedi Kameraman 7.3 61,135

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 Komedi Kameraman 4.9 18,564

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Kameraman 6.2 53,125
2010 Suç Kameraman 8.6 160,077
2010 Komedi Kameraman 7.9 14,367

Diriliş
2009 Dram Kameraman 5.9 34,583

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Kameraman 4.9 44,627

İki Babalık
2009 Komedi Kameraman 5.4 34,555

Kim Kiminle Nerede
2009 Komedi Kameraman 7.2 67,120
2009 Komedi Kameraman 7.9 30,153

Uluslararası
2009 Aksiyon Kameraman 6.5 86,961
2008 Suç Kameraman 7.5 9,268

Şampiyon
2008 Dram Kameraman 7.9 277,335

Hayalet Şehir
2008 Komedi Kameraman 6.7 65,963

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Kameraman 6.2 393,631

Ben Efsaneyim
2007 Dram Kameraman 7.2 635,167

Kusursuz Yabancı
2007 Suç Kameraman 5.7 42,532

Söz ve Müzik
2007 Komedi Kameraman 6.5 91,690

Köstebek
2006 Suç Kameraman 8.5 1,078,373

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Kameraman 6.9 340,119

Şansa Bak
2006 Komedi Kameraman 5.4 50,820

Gitme
2005 Dram Kameraman 6.9 70,327

Karanlık Su
2005 Dram Kameraman 5.6 56,955

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Kameraman 6.5 388,105

Babamın Kabusu
2004 Komedi Kameraman 6.5 51,845
2004 Biyografi Kameraman 7.1 45,883

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Kameraman 6.9 285,324

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Kameraman 7.3 500,959

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Kameraman 6.7 103,524

Mona Lisa Gülüşü
2003 Dram Kameraman 6.5 72,290

Sevimli Dadı
2003 Komedi Kameraman 6.1 33,104

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Kameraman 6.4 191,380

Sadakatsiz
2002 Dram Kameraman 6.7 73,674

Tesadüf
2001 Komedi Kameraman 6.9 98,093
2000 Komedi Kameraman 8.7 85,789
2000 Dram Kameraman 6.7 17,552

Soprano Ailesi
1999 Suç Kameraman 9.2 255,013

Anlat Bakalım
1999 Komedi Kameraman 6.7 138,024

Taşralılar
1999 Komedi Kameraman 5.4 12,100
1999 Suç Kameraman 5.2 5,056
1999 Komedi Görüntü Yönetmeni 3.9 283
1998 Aksiyon Kameraman 5.3 171,699

Sıkı Polis
1998 Aksiyon Kameraman 5.2 1,094
1998 Komedi Kameraman 6.7 11,351
1998 Korku Görüntü Yönetmeni 4.4 246

Buz Fırtınası
1997 Dram Kameraman 7.5 50,992

Kaybedenler
1997 Suç Kameraman 6.8 46,516

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Kameraman 6.9 79,558

Havada Panik
1997 Aksiyon Kameraman 4.8 10,040

Aşkın İki Yüzü
1996 Komedi Kameraman 6.5 13,787

Karanlıktan Önce
1996 Suç Kameraman 6.6 5,898

Cenaze Ve Aşk
1996 Komedi Kameraman 5.0 7,395

Köşe Başındakiler
1995 Dram Kameraman 6.9 19,014

Batman Daima
1995 Aksiyon Kameraman 5.4 220,490

Sevginin Gücü
1994 Suç Kameraman 8.6 928,409
1990 Komedi Kameraman 5.9 2,558
1990 Korku Kameraman 7.5 1,304
1989 Aksiyon Kameraman 4.4 3,942
1989 Aksiyon Kameraman 5.6 389
1989 Aksiyon Kameraman 5.1 5,643
1972 Macera Kameraman 7.0 763
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019