Giriş Kayıt
Tim Healy

Tim Healy (67)


Oyuncu

Timothy Malcolm Healy, 29 Ocak 1952 Newcastle-upon-Tyne, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Catterick (2004), Purely Belter (2000), A Perfect Spy (1987), Faintheart (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Timothy Malcolm Healy
Doğum Tarihi: 29 Ocak 1952
Doğum Yeri: Newcastle-upon-Tyne, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Tim Healey
Burcu: Kova
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 6.5 1,051
2013 Komedi Oyuncu 6.4 130
2011 59 Dram Oyuncu 7.5 9,811
2008 56 Komedi Oyuncu 6.4 814
2007 Komedi Oyuncu 7.4 3,029
2006 Dram Oyuncu 7.3 2,409
2004 Komedi Oyuncu 7.9 557
2001 49 Macera Oyuncu 6.7 2,724
2000 48 Komedi Oyuncu 6.8 1,733
1999 Talk-Show Oyuncu 2.6 882
1998 46 Romantik Oyuncu 7.0 340
1996 Suç Oyuncu 7.8 4,407
1996 Suç Oyuncu 8.5 4,866
1987 35 Gerilim Oyuncu 7.6 692
1972 Dram Oyuncu 4.9 2,456
1960 Dram Oyuncu 5.7 4,261
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019