Giriş Kayıt
James Haygood

James Haygood


Editör, Editör

James Haygood, editör, editör.

Dövüş Kulübü (1999), Oyun (1997), Tron Efsanesi (2010), Panik Odası (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jim Haygood
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Editör 6.4 207,185

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Editör 6.8 293,711

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Editör 6.8 95,986

Hayale Yolculuk
2006 Macera Editör 6.3 21,254

Kaçamak
2006 Komedi Editör 6.4 5,679
2005 Komedi Editör 7.1 381

Sil Baştan
2004 Dram Editorial Department 8.3 814,181
2003 Dram Editorial Department 5.3 1,701

Panik Odası
2002 Gerilim Editör 6.8 235,128

Dövüş Kulübü
1999 Dram Editör 8.8 1,653,196

Oyun
1997 Dram Editör 7.8 311,560

Madonna ile Yatakta
1991 Belgesel 6.2 8,205
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,755) This Is Us (2,520) Star Trek: Discovery (2,291) Gotham (1,650) The Flash (1,425) Vikings (1,242) The OA (1,069) The Blacklist (915) American Gods (853) Arrow (742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019