Giriş Kayıt
Margaret Hayes

Margaret Hayes (60)


Oyuncu

Florette Regina Ottenheimer, 05 Aralık 1916 Baltimore, Maryland, ABD doğumlu oyuncu.

Karatahta Ormanı (1955), Good Day for a Hanging (1959), (1941) Sullivan'ın Öyküsü (1941), (1942) Camdan Anahtar (1942) gibi yapımlarla biliniyor.

Margaret Hayes, 26 Ocak 1977 tarihinde (60 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Florette Regina Ottenheimer
Doğum Tarihi: 05 Aralık 1916
Ölüm Tarihi: 26 Ocak 1977
Doğum Yeri: Baltimore, Maryland, ABD
Diğer Bir İsmi: Dana Dale | Maggie Hayes
Burcu: Yay
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1964 Macera Oyuncu 6.4 1,841
1963 Dram Oyuncu 8.1 70
1962 46 Dram Oyuncu 6.5 356
1961 Western Oyuncu 7.7 578
1959 43 Suç Oyuncu 5.6 254
1959 43 Western Oyuncu 6.3 617
1958 42 Romantik Oyuncu 6.8 149
1958 42 Suç Oyuncu 6.7 162
1958 42 Suç Oyuncu 7.1 38
1957 Suç Oyuncu 8.2 4,057
1956 Dram Oyuncu 7.8 312

Soyguncular
1955 39 Suç Oyuncu 7.0 1,745
1955 Dram Oyuncu 8.0 69

Karatahta Ormanı
1955 39 Dram Oyuncu 7.4 7,298
1954 Dram Oyuncu 7.1 14
1954 Dram Oyuncu 8.1 143
1950 Dram Oyuncu 8.2 75
1943 27 Müzikal Oyuncu 6.8 506

Camdan Anahtar
1942 26 Suç Oyuncu 7.1 4,777
1942 26 Komedi Oyuncu 6.9 392

Sabotajcı
1942 26 Aksiyon Oyuncu 7.2 20,751
1941 25 Komedi Oyuncu 6.3 377

Sullivan'ın Öyküsü
1941 25 Macera Oyuncu 8.1 21,390
1941 25 Komedi Oyuncu 6.8 40
1941 25 Dram Çeşitli 6.4 280
1940 24 Komedi Oyuncu 5.6 157
1940 24 Suç Oyuncu 7.3 1,869
1940 24 Dram Oyuncu 6.5 243
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019