Giriş Kayıt
Billy Hayes

Billy Hayes (72)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Billy Hayes, 03 Nisan 1947 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen.

Geceyarısı Expresi (1978) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Nisan 1947
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: William Hayes
Burcu: Koç
Boyu: 1.75 m
1.0 (3 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Geceyarısı Ekspresi'ne Dönüş: Billy Hayes ve Türkiye'nin Hikayesi
2016 69 Belgesel Oyuncu 7.0 61
2003 56 Suç Yönetmen
Senarist
5.7 196
1993 46 Aksiyon Oyuncu 6.5 8,292

Suikast
1987 40 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,618

Geceyarısı Expresi
1978 31 Biyografi Senarist 7.6 65,618
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,330) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,626) The 100 (2,347) Black Mirror (2,147) Big Little Lies (2,073) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,586) Swamp Thing (1,552) The Big Bang Theory (1,478) Jessica Jones (1,394)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019