Giriş Kayıt
Ted Hayden

Ted Hayden


Oyuncu

Ted Hayden, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Gizem Oyuncu 4.9 190

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.2 26,799
1990 Komedi Oyuncu 4.3 6,928
1987 Komedi Oyuncu 4.7 8,641
1985 Komedi Oyuncu 6.6 11,773
1971 Suç Oyuncu 4.7 174
1971 Suç Oyuncu 5.5 4,005
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,698) Vikings (2,924) The Flash (1,977) Arrow (1,867) The Protector (999) La Casa de Papel (952) Friends (897) The Big Bang Theory (771) Outlander (725) Travelers (720)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018