Giriş Kayıt
Pat Hay

Pat Hay


Makyaj

Pat Hay, makyaj.

Yaratık (1979), Geceyarısı Expresi (1978), Kırmızı Keman (1998), The Importance of Being Earnest (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Patricia Hay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Suç Makyaj 7.9 10,303
2007 Komedi Makyaj 5.8 20,003

Gelinim Olur Musun?
2004 Komedi Makyaj 6.2 18,720

Sherlock Holmes Ve İpek Çorap Davası
2004 Suç Makyaj 6.8 2,282
2004 Komedi Makyaj 8.3 9,495

İhtiras Günleri
2004 Dram Makyaj 5.1 1,283
2003 Dram Makyaj 6.4 577

Bir Kralı Öldürmek
2003 Biyografi Makyaj 6.2 2,785
2003 Komedi Makyaj 7.9 4,127
2002 Komedi Makyaj 6.9 20,612

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Makyaj 6.6 552,309
2000 Macera Makyaj 6.6 515
2000 Gerilim Makyaj 5.4 178
1999 Macera Makyaj 7.1 3,466
1999 Macera Makyaj 6.9 510

Cesaret Kanatları
1999 Aksiyon Makyaj 4.2 15,460
1999 Biyografi Makyaj 7.1 116
1999 Macera Makyaj 7.2 362
1999 Macera Makyaj 7.2 398

Timsah Gözyaşları
1998 Suç Makyaj 6.3 5,335

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Makyaj 7.0 93,769

Kırmızı Keman
1998 Dram Makyaj 7.7 29,227
1997 Biyografi Makyaj 6.9 13,497

Kama Sutra : Bir Aşk Hikayesi
1996 Suç Makyaj 6.0 9,154

O Da Bir Ana!
1996 Dram Makyaj 7.3 2,331
1996 Komedi Makyaj 4.9 294
1995 Dram Makyaj 7.5 12,627
1995 Komedi Makyaj 7.0 3,306
1994 Biyografi Makyaj 6.7 5,222
1992 Suç Makyaj 6.9 284

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Makyaj 7.3 6,370
1990 Komedi Makyaj 5.9 6,882

Skandal
1989 Dram Makyaj 6.5 4,162

Ölümle Bir Randevu
1988 Suç Makyaj 6.2 3,009
1987 Suç Makyaj 6.3 2,274
1987 Macera Makyaj 5.3 734

Gotik
1986 Korku Makyaj 5.8 6,286
1986 Korku Makyaj 5.9 2,209
1985 Biyografi Makyaj 6.8 2,170
1984 Biyografi Makyaj 7.1 4,600
1984 Dram Makyaj 7.1 625
1981 Komedi Makyaj 5.8 3,977
1980 Suç Makyaj 6.8 1,611
1980 Biyografi Makyaj 6.8 579

Yaratık
1979 Korku Makyaj 8.5 684,905

Geceyarısı Expresi
1978 Biyografi Makyaj 7.6 63,131
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018