Giriş Kayıt
Pat Hay

Pat Hay


Makyaj

Pat Hay, makyaj.

Yaratık (1979), Geceyarısı Expresi (1978), Kırmızı Keman (1998), The Importance of Being Earnest (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Patricia Hay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Suç Makyaj 7.9 10,446
2007 Komedi Makyaj 5.8 20,102

Gelinim Olur Musun?
2004 Komedi Makyaj 6.2 18,819

Sherlock Holmes Ve İpek Çorap Davası
2004 Suç Makyaj 6.8 2,294
2004 Komedi Makyaj 8.3 9,616

İhtiras Günleri
2004 Dram Makyaj 5.1 1,291
2003 Dram Makyaj 6.4 577

Bir Kralı Öldürmek
2003 Biyografi Makyaj 6.2 2,800
2003 Komedi Makyaj 7.8 4,179
2002 Komedi Makyaj 6.8 20,723

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Makyaj 6.6 556,064
2000 Macera Makyaj 6.6 519
2000 Gerilim Makyaj 5.4 179
1999 Macera Makyaj 7.1 3,505
1999 Macera Makyaj 6.9 515

Cesaret Kanatları
1999 Aksiyon Makyaj 4.2 15,486
1999 Biyografi Makyaj 7.1 119
1999 Macera Makyaj 7.2 366
1999 Macera Makyaj 7.2 399

Timsah Gözyaşları
1998 Suç Makyaj 6.3 5,368

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Makyaj 7.0 94,130

Kırmızı Keman
1998 Dram Makyaj 7.7 29,386
1997 Biyografi Makyaj 6.9 13,556

Kama Sutra : Bir Aşk Hikayesi
1996 Suç Makyaj 6.0 9,187

O Da Bir Ana!
1996 Dram Makyaj 7.3 2,342
1996 Komedi Makyaj 4.9 297
1995 Dram Makyaj 7.5 12,666
1995 Komedi Makyaj 7.0 3,329
1994 Biyografi Makyaj 6.7 5,256
1992 Suç Makyaj 6.9 286

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Makyaj 7.3 6,418
1990 Komedi Makyaj 5.9 6,946

Skandal
1989 Dram Makyaj 6.5 4,179

Ölümle Bir Randevu
1988 Suç Makyaj 6.2 3,049
1987 Suç Makyaj 6.3 2,285
1987 Macera Makyaj 5.3 737

Gotik
1986 Korku Makyaj 5.8 6,331
1986 Korku Makyaj 5.9 2,248
1985 Biyografi Makyaj 6.8 2,181
1984 Biyografi Makyaj 7.1 4,645
1984 Dram Makyaj 7.2 632
1981 Komedi Makyaj 5.8 4,034
1980 Suç Makyaj 6.8 1,622
1980 Biyografi Makyaj 6.8 586

Yaratık
1979 Korku Makyaj 8.5 690,296

Geceyarısı Expresi
1978 Biyografi Makyaj 7.6 63,610
Dizi Altyazıları
Arrow (3,052) The Flash (2,490) Vikings (2,350) Doctor Who (1,521) Outlander (1,358) Supernatural (942) Titans (915) Supergirl (854) The Big Bang Theory (845) La Casa de Papel (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018